GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones Hardware Repair Area > Hardware Equipments for GSM

Hardware Equipments for GSM All about Hardware Instruments and equipments like Soldering Stations, Hardware Tools, Oscilloscopes , Frequency Counters ..ext.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2017, 21:37   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2017
Location: Earth
Posts: 204
Member: 2681768
Status: Offline
Thanks Meter: 25
DC power supply ?


Hi, i can't buy a DC power supply, but i have a soldeing station with hot air with Volt/amp test
3 in 1 station.

I can use in DC power supply with this machine ? for test motherboard iphone ?

i can't post picture but i have Baku station 3 in 1 (i put on output or on "test" ?) u can see the picture on web.

Because i want to test "volt" and amp" in the motherboard for check short.
I'am newbie...
Tanks !!
  Reply With Quote
Old 02-16-2017, 00:34   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Location: Italy
Age: 43
Posts: 108
Member: 168904
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Is you can use it, even if 1 A of current is little, if you want to power the motherboard you have to put the switch on OUTPUT and set the voltage to 4.2 V, if you put the switch on TEST measure the voltage.
  Reply With Quote
Old 02-16-2017, 03:57   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2017
Location: Earth
Posts: 204
Member: 2681768
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Ok thanks, and if i want test , i switch on test but i put volt on 0 ?
  Reply With Quote
Old 02-16-2017, 16:21   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Location: Italy
Age: 43
Posts: 108
Member: 168904
Status: Offline
Thanks Meter: 22
it does not matter because the connectors to measure the voltage are the two to the right under the word TEST
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 19:42.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22297 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO