GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SwS Team Products > Redbox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2006, 20:46   #1 (permalink)
Freak Poster
 
karouk's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: LONDON-UK
Age: 47
Posts: 285
Member: 66478
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Box not conected ----problem for a long time


hi

i got red box in about 4 years now onec i sold it and i was deal with myself to not buy it any more but i did buy for some customer and he canceld the order

now in 4 years time maybe i could unlock just 10 phones with it.
with the 100 diffrent reson.
and one of the big problem i had and now is became a unsolved problem is
error: Box not conected

i change the pc 3 time and reed one by one of the post with this regards in forum and wont help

can some one please tell me is there any way to solve this or i have to drope it in been onec for all?
  Reply With Quote
Old 08-25-2006, 20:48   #2 (permalink)
Freak Poster
 
karouk's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: LONDON-UK
Age: 47
Posts: 285
Member: 66478
Status: Offline
Thanks Meter: 6
new peoblem

cannot find CC3260MT.DLL reinstall this application

as soon as click on new PANAsonic cable
  Reply With Quote
Old 08-29-2006, 13:59   #3 (permalink)
Freak Poster
 
karouk's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: LONDON-UK
Age: 47
Posts: 285
Member: 66478
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by karouk View Post
hi

i got red box in about 4 years now onec i sold it and i was deal with myself to not buy it any more but i did buy for some customer and he canceld the order

now in 4 years time maybe i could unlock just 10 phones with it.
with the 100 diffrent reson.
and one of the big problem i had and now is became a unsolved problem is
error: Box not conected

i change the pc 3 time and reed one by one of the post with this regards in forum and wont help

can some one please tell me is there any way to solve this or i have to drope it in been onec for all?


this is the reson for no reply from julvir

http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...=1#post1955708
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ub can not be updated for a long time to stay in the download interface! ! ! liufeifei Universalbox 9 11-29-2009 00:35
Box is Dead for a long time but logs just gone... Moderate Universalbox 1 07-03-2008 20:31
Regarding conection problem for magician box hridaya BF, BG, TH, BHx Series 2 05-17-2002 18:08

 



All times are GMT +1. The time now is 12:13.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23804 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO