GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SwS Team Products > Redbox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2006, 02:49   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Internet
Age: 34
Posts: 520
Member: 116970
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i have phillips 160 how can i unlock it its same 162 ??? or who box can


i have phillips 160 how can i unlock it its same 162 ??? or who box can
  Reply With Quote
Old 04-28-2006, 10:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
hitibiti's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Canada
Age: 39
Posts: 7,826
Member: 24023
Status: Offline
Sonork: 100.61317
Thanks Meter: 2,565
Donate money to this user
ofcorse redbox can unlock philips 162
This pinout

Last edited by hitibiti; 01-16-2007 at 21:27.
  Reply With Quote
Old 04-28-2006, 15:23   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Internet
Age: 34
Posts: 520
Member: 116970
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i need phillips 160 and ask ist like 162
  Reply With Quote
Old 04-28-2006, 15:53   #4 (permalink)
Product Supporter
 
zinoubinabil's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: *In the right way*
Posts: 2,748
Member: 84268
Status: Offline
Sonork: 100.114149
Thanks Meter: 2,568
160 & 162 there are different phones
but have the same pinout
use Philips 530 reversed 180°
  Reply With Quote
Old 04-28-2006, 15:56   #5 (permalink)
No Life Poster
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 41
Posts: 14,196
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 23,032
freind, Cable for 160 is same as 162

br


<= The_Gorr =>

Quote:
Originally Posted by gsm4libya
i need phillips 160 and ask ist like 162
  Reply With Quote
Old 04-28-2006, 17:16   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Internet
Age: 34
Posts: 520
Member: 116970
Status: Offline
Thanks Meter: 3
ok can red box unlock it mybe like 162
  Reply With Quote
Old 04-28-2006, 17:44   #7 (permalink)
No Life Poster
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 41
Posts: 14,196
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 23,032
freind, both phone are supported by redbox

br

<= The_Gorr =>

Quote:
Originally Posted by gsm4libya
ok can red box unlock it mybe like 162
  Reply With Quote
Old 04-28-2006, 22:55   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Internet
Age: 34
Posts: 520
Member: 116970
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thanx dear for help i found it in red box but whats cable can i used or whats number

thanx dear for help i found it in red box but whats cable can i used or whats number for cable
  Reply With Quote
Old 04-28-2006, 23:10   #9 (permalink)
No Life Poster
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 41
Posts: 14,196
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 23,032
as sayed my freind Zinoubinabil

160 & 162 there are different phones
but have the same pinout
use Philips 530 reversed 180

br

<= The_Gorr =>

Quote:
Originally Posted by gsm4libya
thanx dear for help i found it in red box but whats cable can i used or whats number for cable
  Reply With Quote
Old 05-08-2006, 11:12   #10 (permalink)
No Life Poster
 
MR.PRESIDENT's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: naga city
Age: 43
Posts: 627
Member: 152821
Status: Offline
Thanks Meter: 67
can somebody share a more clear pinout of both end of cable the ,especially rj45.for fisio 162 for redbox.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can i unlock it or not? .:bono:. Infinity-Box 1 02-15-2009 17:41
Qtek S200 can i unlock it and if i can,how? Anev HTC & PDA WM( With Touchscreen) 3 08-03-2006 09:56
MC60 v.10 How/who can i unlock it? xlybob E-Gold Based Phones 19 04-14-2004 16:14
I have M100. How can I unlock it? pleas uni_gsm_tech VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 3 03-01-2003 18:10

 



All times are GMT +1. The time now is 23:36.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32115 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO