GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > FuriouS II

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-03-2009, 07:02   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 332
Member: 897922
Status: Offline
Thanks Meter: 33
How to unlock gb220

please help me to unlock gb220 from furious gold....
  Reply With Quote
Old 08-10-2009, 10:42   #2 (permalink)
No Life Poster
 
dilshann's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: .:::Sri Lanka:::. posts: 9999
Age: 23
Posts: 655
Member: 1093564
Status: Offline
Sonork: +971526215780
Thanks Meter: 342
help unlock lg gb220
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to dilshann For This Useful Post:
Old 08-10-2009, 12:08   #3 (permalink)
No Life Poster
 
dilshann's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: .:::Sri Lanka:::. posts: 9999
Age: 23
Posts: 655
Member: 1093564
Status: Offline
Sonork: +971526215780
Thanks Meter: 342
furious gold not suport Lg gb220
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to dilshann For This Useful Post:
Old 08-11-2009, 11:40   #4 (permalink)
No Life Poster
 
malikasim's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Hafizabad, Pakistan
Posts: 933
Member: 269126
Status: Offline
Sonork: +923214273135
Thanks Meter: 359
in hwk select kp100 n use ke500 cable unlock it
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to malikasim For This Useful Post:
Old 08-12-2009, 06:29   #5 (permalink)
No Life Poster
 
dilshann's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: .:::Sri Lanka:::. posts: 9999
Age: 23
Posts: 655
Member: 1093564
Status: Offline
Sonork: +971526215780
Thanks Meter: 342
LG gb220

Communications error, check cable, switch-on product !




i try with hwk but coming This msg plz give me any solution............................verry urgant sir
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dilshann For This Useful Post:
Old 10-02-2009, 10:23   #6 (permalink)
Freak Poster
 
nawaz_ideal's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: pakistan_m.nawaz
Posts: 368
Member: 633558
Status: Offline
Sonork: 100.1606487
Thanks Meter: 90
lg kp gb220 unloking not suported by furios gold i am waiting????????????????????

Last edited by nawaz_ideal; 10-02-2009 at 10:33.
  Reply With Quote
Old 10-15-2009, 12:13   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: Lagos, Nigeria
Posts: 1,604
Member: 152547
Status: Offline
Sonork: 100.1586021
Thanks Meter: 116
me too. am waiting............
  Reply With Quote
Old 10-15-2009, 12:50   #8 (permalink)
No Life Poster
 
kmaxmax's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UK
Age: 35
Posts: 1,790
Member: 553000
Status: Offline
Thanks Meter: 2,288
check this link bro i hv already done in Vygis very good tool for LG
http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...19#post4916519

Br
Kmax
  Reply With Quote
Old 10-15-2009, 12:51   #9 (permalink)
No Life Poster
 
kmaxmax's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UK
Age: 35
Posts: 1,790
Member: 553000
Status: Offline
Thanks Meter: 2,288
check this link bro i hv already done in Vygis very good tool for LG
http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...19#post4916519

Br
Kmax
  Reply With Quote
Old 10-16-2009, 07:26   #10 (permalink)
No Life Poster
 
roney_nexus's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: {JUST@PRAY@FOR@ME}
Age: 29
Posts: 3,035
Member: 288504
Status: Offline
Sonork: .:100.1587032:.
Thanks Meter: 2,259
Quote:
Originally Posted by shirazasl View Post
please help me to unlock gb220 from furious gold....
not support 4 furiousgold,nice supported vygis..........

gd luck..........
  Reply With Quote
Old 11-14-2009, 14:46   #11 (permalink)
No Life Poster
 
GSMHEART's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: (`-._UK_.-)
Age: 33
Posts: 1,243
Member: 727518
Status: Offline
Sonork: 100:1588024
Thanks Meter: 549
vigis is better then fg
  Reply With Quote
Old 11-14-2009, 20:29   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Location: East Sus***
Posts: 171
Member: 739858
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
Originally Posted by GSMHEART View Post
vigis is better then fg
really...?

I have Vigis, tried unlock LG GB220 and I could not....
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (45.0 KB, 128 views)
  Reply With Quote
Old 11-14-2009, 21:34   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Location: Belgrade,Serbia
Age: 32
Posts: 32
Member: 782401
Status: Offline
Thanks Meter: 3
try with version Vygis 1.60 ke500 cable
hold power butt until U got full info
then get unlock codes
it must work
  Reply With Quote
Old 11-15-2009, 11:28   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Location: East Sus***
Posts: 171
Member: 739858
Status: Offline
Thanks Meter: 9
does not work mate, I tried even with 1.61 version.....on few PC, now i am going to buy another cable...i am not sure , but I feel this cable is crap.
  Reply With Quote
Old 11-15-2009, 11:52   #15 (permalink)
No Life Poster
 
GSM PAVIA's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: campioni del mondo
Posts: 1,322
Member: 235881
Status: Offline
Thanks Meter: 221
Quote:
Originally Posted by wujor View Post
really...?

I have vigis, tried unlock lg gb220 and i could not....

your problems in boot bro use new version 1.60 and press power botun long time for conecte phone
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP how to unlock iphone 3.1 laksh007 iPhone 2 / 3G / 3GS 7 03-31-2010 03:22
how to unlock gb220 help pleaseeeeeeee 00aa FuriousGold | Powered by FuriousTeam 18 02-15-2010 11:50
Can you help to advice ,how to unlock LG GB220 (UKnetwork)? LovelyAngel LG 4 01-28-2010 16:13
how to unlock LC GB220????? gsmmarkt FuriousGold | Powered by FuriousTeam 0 10-23-2009 23:06

 



All times are GMT +1. The time now is 01:27.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33272 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO