GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > FuriouS II

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-28-2006, 03:04   #1 (permalink)
No Life Poster
 
alsaber's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: USA
Age: 46
Posts: 661
Member: 97760
Status: Offline
Thanks Meter: 46
pls Socket Error # 10060

pls Socket Error # 10060
Connection timed out.
Time needed - 00:00:22

not update maintainance module
 
Old 10-29-2006, 20:04   #2 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Dec 2004
Location: Sri Lanka
Age: 35
Posts: 43
Member: 99100
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Socket Error 10060

I can't get the activaion. client says :

Socket Error # 10060
Connection timed out.

Client Version : 1.0.0.143
User : FuriousBoX1596

Please help !
 
Old 10-29-2006, 20:19   #3 (permalink)
No Life Poster
 
GSM MIND's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: 3 Uk , O2 Uk Direct To Source
Posts: 2,516
Member: 20645
Status: Offline
Sonork: 100.1579175
Thanks Meter: 458
Use Dail Up Or Dsl Conection Must Be Work Cos Its Problem For Ur Net If Server Not Down


Regards

Gsm Mind
 
Old 10-30-2006, 13:15   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2004
Age: 34
Posts: 239
Member: 71212
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by atchuthan View Post
I can't get the activaion. client says :

Socket Error # 10060
Connection timed out.

Client Version : 1.0.0.143
User : FuriousBoX1596

Please help !

The same happened to me,
please @hack3r2k can you check the server.

Br,
Arsidi
 
Old 10-30-2006, 15:13   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Gsmhosting
Age: 32
Posts: 748
Member: 138809
Status: Offline
Sonork: 100.99886
Thanks Meter: 64
Quote:
Originally Posted by arsidi View Post
The same happened to me,
please @hack3r2k can you check the server.

Br,
Arsidi
Server is offline till next week,

They are been updating for Last Update .

So Stay Cool And Wait For Good & Last News For Furious2

By the Way i have same socket error

But support team replied me this what i said obve
 
Old 11-06-2006, 17:52   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 20
Member: 42599
Status: Offline
Thanks Meter: 0
same problem... pls helpme!

Socket Error # 10060
Connection timed out.
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Socket Error # 10060 Itanium FuriouS II 9 08-13-2010 07:40
HOW TO CORRECT " Socket Error # 10060??? " ::.::RAMJAN::.:: FuriouS II 30 10-26-2006 10:01
HOW TO CORRECT Socket Error # 10060??? Eagle7 FuriouS II 1 08-05-2006 18:40
Socket Error # 10060 and Bad License !! Mierdita FuriouS II 3 10-04-2005 16:34
FURIOUS BOX II Socket Error # 10060 FREETHEMOBLIE FuriouS II 6 09-24-2005 18:50

 



All times are GMT +1. The time now is 07:00.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.35122 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO