GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > PolarBox 3

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-13-2008, 21:42   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mamepap's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: SPAIN
Posts: 996
Member: 532853
Status: Offline
Thanks Meter: 609
LG KU380 V10a Unlock OK.


KU380 V10a VODAFONE SPAIN UNLOCKED OK WITHOUT ANY PROBLEM.
Attached Images
File Type: jpg KU380.JPG (73.5 KB, 270 views)
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to mamepap For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 10-14-2008, 13:03   #2 (permalink)
No Life Poster
 
EDV11's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Spain
Posts: 737
Member: 9489
Status: Offline
Thanks Meter: 35
I have just tried one KU380 v10a, and I still getting errors
  Reply With Quote
Old 10-14-2008, 21:10   #3 (permalink)
No Life Poster
 
mamepap's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: SPAIN
Posts: 996
Member: 532853
Status: Offline
Thanks Meter: 609
change the port number betwen 1-10 and try again.
Attached Images
File Type: jpg change number com port.jpg (145.5 KB, 117 views)
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 08:40   #4 (permalink)
No Life Poster
 
thecult's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: burning phones
Posts: 1,704
Member: 9700
Status: Offline
Thanks Meter: 62
as I know new security in lg kuxxx is not a fw version problem, is for new bootloader

I'm wrong?

regards
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 11:45   #5 (permalink)
No Life Poster
 
EDV11's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Spain
Posts: 737
Member: 9489
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Quote:
Originally Posted by mamepap View Post
change the port number betwen 1-10 and try again.
I have tried that with the same result, error unlocking.
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 20:25   #6 (permalink)
No Life Poster
 
mamepap's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: SPAIN
Posts: 996
Member: 532853
Status: Offline
Thanks Meter: 609
Quote:
Originally Posted by EDV11 View Post
I have tried that with the same result, error unlocking.
if you you got same problem you phone is not suported.i have unlocked many version v10a but some same version cant be unlocked.
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 21:18   #7 (permalink)
Freak Poster
 
aslam870's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: in the Royal Palm Land....
Age: 45
Posts: 476
Member: 383033
Status: Offline
Sonork: 100.1580642
Thanks Meter: 441
Quote:
Originally Posted by EDV11 View Post
I have tried that with the same result, error unlocking.

I have the same problem too, even in COM Port below the number 10. Maybe is an error in the cable.
Somebody can say say me what cable I need to use
Thanks
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 21:52   #8 (permalink)
No Life Poster
 
.:M@ster:.'s Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 814
Member: 275861
Status: Offline
Sonork: 100.111
Thanks Meter: 166
Quote:
Originally Posted by aslam870 View Post
I have the same problem too, even in COM Port below the number 10. Maybe is an error in the cable.
Somebody can say say me what cable I need to use
Thanks
when u get error unlocking in new lg,s like ku380 ku990 etc its mean version not suported , at the moment no box suport these new versions only server based solution available

br..
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 08:26   #9 (permalink)
No Life Poster
 
thecult's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: burning phones
Posts: 1,704
Member: 9700
Status: Offline
Thanks Meter: 62
yes but is not unsupported firmware viersion, is unsupported bootloader (new boot) version

downgrade will not unlock the phone
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 10:46   #10 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 56
Member: 801868
Status: Offline
Sonork: EC84A74B
Thanks Meter: 3
KU380FL-01-V10a

Checking Ports...Wait..
Phone Type : KU380FL-01-V10a
Phone Imei : 358xxxxxxxxxxxx
Phone BT : A856826B1F

Unlocking ... Wait...

ERROR Phone Not Unlocked ....

port change to 4,5,6,7,...

error,error,error
  Reply With Quote
Old 10-17-2008, 14:08   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 181
Member: 396605
Status: Offline
Thanks Meter: 8
I have the same problem with many KU380 and KU250, what happen , any solution with this?????????

Thanks;
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lg Ku380 Can't Unlock chandy pok LG 0 06-05-2008 11:25
LG KU380 Cannot Unlock, Help citifone VygisToolbox 1 04-29-2008 00:24
LG KU380 Cannot Unlock Bun_Teng VygisToolbox 1 04-29-2008 00:20
lg u880 v10a unlock moez.mobileline FuriousGold 0 06-18-2007 18:08
LG 8360 v10a Unlock shahzaadbutt FuriousGold 9 07-15-2006 18:25

 



All times are GMT +1. The time now is 09:01.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34777 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO