GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > POLAR Team Products > PolarBox 3

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2012, 15:37   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 288
Member: 565739
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Polar Sat not open [ANSWERED]

Hello, I have a problem, the program does not open POLAR SAT after format my PC and install Win 7 ultimate SP1, but I've always worked with Win7, and I need the KEY FILE
  Reply With Quote
Old 04-30-2012, 16:09   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 288
Member: 565739
Status: Offline
Thanks Meter: 45
But not open polar sat in update 2.9.2
  Reply With Quote
Old 04-30-2012, 16:23   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 288
Member: 565739
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Polar SAT 1.3.9 OPEN but request certificate not work because says UPDATE POLAR SUITE
Polar SAT 1.4.0 No open
Polar SAT 1.4.1 No open
  Reply With Quote
Old 04-30-2012, 16:27   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 288
Member: 565739
Status: Offline
Thanks Meter: 45
10:26:45 a.m. Requesting certificates to server...

A13
PLEASE UPDATE POLAR SOFTWARE



its is a ****!
  Reply With Quote
Old 04-30-2012, 16:47   #5 (permalink)
Product Manager
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 37
Posts: 14,229
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 22,879
right clic on soft and choose run as admin


Br
  Reply With Quote
Old 04-30-2012, 16:56   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 288
Member: 565739
Status: Offline
Thanks Meter: 45
not work

Quote:
Originally Posted by The_Gorr View Post
right clic on soft and choose run as admin


Br

Not work............. any other solution?
  Reply With Quote
Old 04-30-2012, 16:59   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 288
Member: 565739
Status: Offline
Thanks Meter: 45
I need the certificate key only....
  Reply With Quote
Old 04-30-2012, 17:00   #8 (permalink)
Product Manager
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 37
Posts: 14,229
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 22,879
SAT must run for let u generate ur certificate
no other way


Br
  Reply With Quote
Old 08-15-2012, 16:35   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 1,530
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 70
Am having this issue also, i cant run polar Sat, y installation is ok, I have the key and everything works.

One day I tried oto open polar sat for downloading a flash file I need and it just doesnt run.

I installed latest release 301. hoping it would work and polar sat is not working.
I can see it appears on task manager, and dissappears some seconds later by itself.

No connection attempt is initiated since I am monitoring connections attempt on firewall...
  Reply With Quote
Old 08-15-2012, 16:36   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 1,530
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 70
and i urgently need to download a coral 200 firmware for a set has been killed by myself with the box and the customer is really annonying
  Reply With Quote
Old 08-15-2012, 17:10   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 1,530
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 70
update: Installed antiviru and restarted (no threads found...) polar sat now attempts to connect to a server on port 80, ot transfers few bytes and connect other times to same server, transfers other few bytes and shuts...
the polarsat windows is never shown...

Last edited by yurais; 08-15-2012 at 17:12. Reason: double post
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
All Locks open!!! dESiRE! Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 09-12-2011 20:19
winlock wintesla m2bus do not work Bigbrothers2000 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 01-26-2000 13:31
new irc chat chanell open... #gsmhacking, #nokia_last VirtualM Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 01-18-2000 14:55
"Deskey Device driver not found" ?? Please help DivAdonis Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-28-1999 14:56

 



All times are GMT +1. The time now is 21:05.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27819 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO