GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > POLAR Team Products > PolarBox 3

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-22-2011, 20:14   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 174
Member: 631853
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Unlock HTC Touch pro2 [ANSWERED]

How to unlock this model????????


Searching Device...
Device Name: WM_Hector_Garc3
Device O.S: WM65

ATTENTION!
Please accept and click OK
Delay finished.
Error reading mem
ERROR: Simlock not found. Aborted.
  Reply With Quote
Old 08-22-2011, 20:24   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Haicha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Palestine Free
Age: 56
Posts: 10,924
Member: 330579
Status: Offline
Sonork: 100.1620425
Thanks Meter: 7,118
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Tequilas View Post
How to unlock this model????????


Searching Device...
Device Name: WM_Hector_Garc3
Device O.S: WM65

ATTENTION!
Please accept and click OK
Delay finished.
Error reading mem
ERROR: Simlock not found. Aborted.
Hello Friend! If you use last Panda Version (1.4.0 -Metal Box)
Make all is in Screen this:
===========================
:: Selected HTC Touch Pro2 ::
===========================
Instructions for unlock HTC Phones

1.- First, install ActiveSync software
2.- Remove battery of the HTC and put back again
3.- Press power and wait near 60 seconds
for be sure power on completely ( more important )
4.- Plug USB datacable and wait till sincronize
with ActiveSync Software ( will take few seconds )
5.- Wait until phone is totally On
6.- Press Connect Button
7.- Press Read Codes Button
8.- After few seconds, NCK and SPCK
will appear in screen
Don't forget you need Box activat to HTC If you have
this activat in Polar Sat -User Area- Put your user Name and Password
and Save Login Data
Disable Firewall if you have installed.
Regards
Haicha
  Reply With Quote
Old 08-23-2011, 02:28   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: ECUADOR
Posts: 19
Member: 1415890
Status: Offline
Sonork: c083a686
Thanks Meter: 0
Hello my friends. I have a problem I do not want to recognize PolarBox2 any HTC
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 07-03-2012 14:42
FAQ about unlock n0kia man0n Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:06
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 07-09-1999 23:08

 



All times are GMT +1. The time now is 00:52.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21092 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO