GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Easy-Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2009, 17:36   #1 (permalink)
No Life Poster
 
hugmax's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: http://acronservicios.com
Posts: 2,959
Member: 1038811
Status: Offline
Sonork: 100.1585462
Thanks Meter: 969
any idea on how to unlock l310 with EU?


Samsung L310, can it be unlocked using EU?

wbr
  Reply With Quote
Old 08-08-2009, 21:30   #2 (permalink)
No Life Poster
 
bigboy85's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: colombia
Age: 33
Posts: 594
Member: 682554
Status: Offline
Sonork: 1601123
Thanks Meter: 220
try this way, it may help

http://www.easy-unlocker.net/HowToUn...ode_Reader.jpg
  Reply With Quote
Old 08-09-2009, 05:58   #3 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 38
Posts: 4,324
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 957
i think no........


br
  Reply With Quote
Old 08-11-2009, 23:46   #4 (permalink)
Product Manager
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Aunlock
Age: 38
Posts: 18,045
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,656
Select in Samsung 2g (latest exe) J700 and unlock,
like this image

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ja\/\/aD For This Useful Post:
Old 08-12-2009, 00:10   #5 (permalink)
No Life Poster
 
hugmax's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: http://acronservicios.com
Posts: 2,959
Member: 1038811
Status: Offline
Sonork: 100.1585462
Thanks Meter: 969
using which cable?
wbr
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 09:48   #6 (permalink)
No Life Poster
 
hugmax's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: http://acronservicios.com
Posts: 2,959
Member: 1038811
Status: Offline
Sonork: 100.1585462
Thanks Meter: 969
Cable: E210 (only RJ45)
Battery OFF
Press START, put battery IN
When ASK, remove Cable + Battery
connect cable, click OK, then insert Battery
phone in TAD mode.
unlock codes read,




turn on phone with not supported SIM
insert code when ask.
thank you EU, now I understand why your are so good
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Team Any News on how to unlock I8910 chitawira Easy-Unlocker 1 11-03-2009 21:09
how to unlock c260 with eu box retw2007 Easy-Unlocker 1 07-29-2008 15:01
ANY IDEA on HOW TO UNLOCK SAGEM myW-8? JKKB SAGEM JTAG UNLOCKER 5 07-08-2008 09:21
Lead, any idea on how to fix GPRS on K750i? UnlockBR Cruiser Suite 8 07-26-2005 07:16
Help no idea on how to unlock sagem myx-3 drewjohn ARM9 BASED M62 / M62+ 2 10-21-2003 23:47

 



All times are GMT +1. The time now is 09:03.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28659 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO