GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Easy-Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2008, 14:43   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2004
Age: 41
Posts: 398
Member: 81553
Status: Offline
Thanks Meter: 16
update program not loading

i have installed easy unlocker on another pc everything loads fine except the licence and support program. i click on it and wait 30 mins but still nothing. any ideas?
  Reply With Quote
Old 07-11-2008, 15:04   #2 (permalink)
Product Manager
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: ┌(◣◢)┐
Age: 34
Posts: 16,872
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,339
check your pc setting, or please check your's EU box Installation is Perfect
  Reply With Quote
Old 07-12-2008, 09:23   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 71
Member: 714733
Status: Offline
Thanks Meter: 3
what am i looking for in the device manager in the control panel. i have usb mass storage and usb serial controller is that correct?
  Reply With Quote
Old 07-12-2008, 21:58   #4 (permalink)
Product Manager
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: ┌(◣◢)┐
Age: 34
Posts: 16,872
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,339
yes all is correct, can you give me more information,

or please remove all Devices from pc, even USB FLASH DISK
then try again, or please post Report,

we will try to help solve your problem,

thanks
  Reply With Quote
Old 07-12-2008, 23:52   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Hitec Wireless's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada, Toronto
Age: 46
Posts: 503
Member: 268951
Status: Offline
Thanks Meter: 46
I also couldnt start Update program option, it seems not doing anything , when its clicked


Hitec
  Reply With Quote
Old 07-13-2008, 00:30   #6 (permalink)
Product Manager
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: ┌(◣◢)┐
Age: 34
Posts: 16,872
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,339
please follow all instructions, then post result!!
  Reply With Quote
Old 07-13-2008, 15:23   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 38
Posts: 503
Member: 180091
Status: Offline
Thanks Meter: 32
pls, i'm a proposed customer of your evergreen updateable box,can i know members of your team to convince me better? thanks
Adebam
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
very fast update program but very week update site alidoran NSPRO 0 08-02-2007 12:57
Sl45i V56 Midlet Load Error "Could not load descriptor" a13x x1x to x45/x50 4 08-26-2004 20:28
Can not load,the product NPL-1 is not registerd Byte Nokia Hardware & Hardware Repair 0 09-27-2003 09:57

 



All times are GMT +1. The time now is 03:30.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33274 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO