GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Ultima Box Light

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2009, 11:34   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Age: 97
Posts: 18
Member: 92639
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Phone is hacked:15

Got given a w375 moto to repair,it only starts up to the opening screen then just keeps flashing "phone is hacked:15". I think the phone was on the Tescos network so i flashed it with a backup from another Tescos w375 but the problem remains, i'm using UBL V4.03 with ubl cable AC101.
By the way it would be handy to get this repair sorted cos our local Tescos are starting to flog these off very cheap and i guess there will be a few of them turning up.
Anybody got any practical ideas on how to fix this phone.

Thnx in advance
  Reply With Quote
Old 10-09-2009, 16:04   #2 (permalink)
No Life Poster
 
TICTAC_M's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ecuador -Andes
Posts: 1,610
Member: 331361
Status: Offline
Thanks Meter: 127
first you do not touch epprom, for hacked problem you tried to unlock phone and format ffs.
  Reply With Quote
Old 10-10-2009, 10:01   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Age: 97
Posts: 18
Member: 92639
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hacked:15

Thanks Tictac for the info, this phone was given to me in this state and i'm looking for some way to fix it, any ideas?
  Reply With Quote
Old 10-17-2009, 18:07   #4 (permalink)
No Life Poster
 
[Shadab_M]'s Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: .: India :. Heaven on Earth
Posts: 2,498
Member: 238812
Status: Offline
Sonork: 100.1602669
Thanks Meter: 1,421
Quote:
Originally Posted by hermes47 View Post
Thanks Tictac for the info, this phone was given to me in this state and i'm looking for some way to fix it, any ideas?
Repair EEP and everything will be fixed.

I happens bcoz OTP and EEP Imei mismatch.

Br,
Shadab Ahmad
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to [Shadab_M] For This Useful Post:
Old 10-20-2009, 12:25   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Age: 97
Posts: 18
Member: 92639
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thanks Shadab a4u for the reply i shall try that and post the result.

Cheers
  Reply With Quote
Old 10-20-2009, 15:59   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Age: 97
Posts: 18
Member: 92639
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Smile

Hi

Problem of phone is hacked and not starting up is solved for that part only.
Ok i used ubl v4.03 to repair imei/eeprom then opened Catik tool V1.2.1.15
i then loaded retail sw_w375_0.0.72.k2.mot then press start,the program will then initialise-convert the file and finally program the target. This worked on two Moto w375's to get rid of "phone is hacked2" and "phone is hacked15",they both start start up ok but they are still locked to Tescos network,the only thing left is to figure out how to set the sbl code this is error 637 because when its not set you can't flash the flex file that comes with the w375 retail pack. You might get other errors like ack this is only down to config mode-i used normal-and it worked ok.
Hope this helps somebody.
  Reply With Quote
Old 11-08-2009, 02:28   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10
Member: 1148995
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Phone is hacked 15

YH Who the hell posted this thread You know what, lets kill the guy who made this thread ITS A WASTE OF TIME
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Phone is in: Phone is not responding, power on phone! intouchce MT-BOX 5 09-20-2007 09:46
Phone is in: Phone is not responding, power on phone! zulfaqar MT-BOX 4 09-06-2007 16:05
Phone is in: Phone is not responding, power on phone! sandeepmansa MT-BOX 9 06-25-2007 09:36
Phone is in: Phone is not responding, power on phone! garch MT-BOX 2 02-03-2006 14:46
2600 not charging when phone is off but charging when phone is on codec_romania Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 8 08-11-2005 09:31

 



All times are GMT +1. The time now is 20:40.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.25774 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO