GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Ultima Box Light

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2009, 23:24   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: in my h.d.d
Posts: 590
Member: 252178
Status: Offline
Sonork: 100.1582561
Thanks Meter: 123
ultima box stop again to make reset usage

in first time i can reset my box but now i can't rest usage box.
any one had same probleme make post here please
sory for my bad english
  Reply With Quote
Old 05-01-2009, 02:49   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Posts: 184
Member: 502415
Status: Offline
Thanks Meter: 18
i have a same problem my brother ....
  Reply With Quote
Old 05-01-2009, 04:02   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: Philippines
Posts: 901
Member: 42604
Status: Offline
Thanks Meter: 188
Bcoz it was only ups for a while for a specific purposed....

TO DESTROY RASKAL PKEY....
  Reply With Quote
Old 05-01-2009, 20:56   #4 (permalink)
No Life Poster
 
foufou34's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Algeria
Posts: 1,446
Member: 695274
Status: Offline
Thanks Meter: 751
latest updat 4.03 not for *******r ultima-box

Only muscle-flexing for manole
  Reply With Quote
Old 05-02-2009, 00:45   #5 (permalink)
No Life Poster
 
reimon23's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: masantol, pampanga.ph
Posts: 1,073
Member: 268175
Status: Online
Thanks Meter: 198
and dont expect more update for this dongle.
  Reply With Quote
Old 05-02-2009, 10:03   #6 (permalink)
No Life Poster
 
foufou34's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Algeria
Posts: 1,446
Member: 695274
Status: Offline
Thanks Meter: 751
Quote:
Originally Posted by reimon23 View Post
and dont expect more update for this dongle.
YES you need to by new product for motorola

but attention if the product for manole not purshased because manole not producteur manager ....manole is=0000000000000000000000000000000000
  Reply With Quote
Old 05-02-2009, 12:29   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: GUAR Forum
Posts: 32
Member: 968133
Status: Offline
Thanks Meter: 28
UBL Project dead and buried...

Manole only brought it back to kill P-Keys and then lied about the update server being faulty!

Best to buy a SmartClip it's far, far better than UBL ever was! Plus there is no connection with Manole or Zulea so it should not become a dead project like so many of their projects have become!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Box Usage Time 100% ULTIMA BOX LIGHT bladesoe Ultima Box Light 7 10-03-2008 01:11
how to make reset counter n95 ......? Sudan-Mobiles BB5 Box by D.K. 4 08-09-2008 04:53
p-key make conflict with ultima box elkawasmy Ultima Box Light 2 02-02-2007 16:23
Ultima Box Light Offer To PlatinumClip & DataOne Clip Ussers! pig Data1 Team Products 5 01-18-2007 23:50

 



All times are GMT +1. The time now is 12:30.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.46470 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO