GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GOT (Gsm Online Tool) > GOT SEMC

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2007, 14:43   #1 (permalink)
Cheater Don't Deal With Him
 
Join Date: Feb 2005
Age: 36
Posts: 527
Member: 112444
Status: Offline
Thanks Meter: 50
Got Semc


dloes got semc work with usb cable?
  Reply With Quote
Old 01-04-2007, 14:50   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ZoHaiB_(FoneGSM)'s Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: UK, London
Posts: 1,251
Member: 82666
Status: Offline
Sonork: 100.108210
Thanks Meter: 283
what u wana say's cruiser usb cable u mean
  Reply With Quote
Old 01-04-2007, 15:05   #3 (permalink)
btl
No Life Poster
 
btl's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,240
Member: 50389
Status: Online
Thanks Meter: 33
nope! i dont think you can use direct usb mate cos i tried in the past but couldnt so i used cruiser 4 in 1 usb cable
  Reply With Quote
Old 01-06-2007, 15:58   #4 (permalink)
Cheater Don't Deal With Him
 
Join Date: Feb 2005
Age: 36
Posts: 527
Member: 112444
Status: Offline
Thanks Meter: 50
will this work with got?

http://www.ipmart.com/main/product_d...2989&pic_tab=y

will that calbe work . its usb what port do u select in got i dont see usb.
  Reply With Quote
Old 01-06-2007, 16:21   #5 (permalink)
No Life Poster
 
luzer's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,710
Member: 44659
Status: Offline
Thanks Meter: 333
Donate money to this user
Yes, that cable is an USB to COM converter
  Reply With Quote
Old 01-07-2007, 03:45   #6 (permalink)
Cheater Don't Deal With Him
 
Join Date: Feb 2005
Age: 36
Posts: 527
Member: 112444
Status: Offline
Thanks Meter: 50
it will work

so even though i plug in a usb cable i select com 1 /2 on the software? and that will work even though im not pluggin into any com port?
  Reply With Quote
Old 01-15-2007, 02:45   #7 (permalink)
No Life Poster
 
irishclips's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: www.thefonedoc.com
Age: 50
Posts: 853
Member: 84155
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Yes
Its FTDI USB to serial converter set
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GOT SEMC Misleading jmpmjmpm GOT SEMC 10 01-02-2008 16:40
Got Semc dont work Unlocker AL GOT SEMC 0 02-10-2007 14:37
Got SEMC start up problem newbie3 GOT SEMC 0 02-08-2007 02:04
got semc w600i taariqmajid GOT SEMC 0 01-16-2007 18:00
To Got Server . Got Semc Can't Clear User Lock In Se Phones dasuza GOT SEMC 2 01-06-2007 21:13

 



All times are GMT +1. The time now is 11:49.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38175 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO