GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > ET-BoX

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2008, 14:48   #1 (permalink)
Freak Poster
 
mahesh_patel361's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: in mobile
Posts: 461
Member: 602558
Status: Offline
Thanks Meter: 103
spice s600 white lite after flash


spice s600 restart with sim but white lite after flash?????????
 
Old 11-22-2008, 15:33   #2 (permalink)
No Life Poster
 
nonu_don's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: ..::India::..
Age: 35
Posts: 3,809
Member: 22538
Status: Offline
Sonork: 100.67180
Thanks Meter: 2,252
1. try to write the backup to pone and then check if still white light or same back to restart (if still white, that means hardware problem)
2. try to flash with any other version, or try to format it or unlock.
3. after on when white light, then try to read or write imei. it can be that phone is on but contrast is changed due to lcd difference. so if imei is ok. then need to check with lcd contrast settings in phone.

Br.
Naman
 
Old 11-25-2008, 20:09   #3 (permalink)
No Life Poster
 
vishal123123's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: INDIA
Posts: 878
Member: 463150
Status: Offline
Thanks Meter: 91
i tried to connect spice s600 its booting 100% and then it shows not supported cpu a 108. but when i tried many times it booted 1 time but now not again........ can any one tell y this is happening
 
Old 11-26-2008, 08:12   #4 (permalink)
No Life Poster
 
nonu_don's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: ..::India::..
Age: 35
Posts: 3,809
Member: 22538
Status: Offline
Sonork: 100.67180
Thanks Meter: 2,252
Quote:
Originally Posted by vishal123123 View Post
i tried to connect spice s600 its booting 100% and then it shows not supported cpu a 108. but when i tried many times it booted 1 time but now not again........ can any one tell y this is happening
if its not booting, then u need to check hardware of the phone. something wrong with the hardware.

cuse mtk has nothing like erased boot area or anything like that. so 100% hw problem,.

Br,
Naman
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
spice s8 white display after flashing sekharv Infinity-Box 34 01-28-2011 04:28
Spice S-820 dead after flash- PASSIONATE_BOYS Infinity-Box 4 07-22-2010 19:25
spice s 404 dead after flash unlock_solution Infinity-Box 15 01-25-2009 19:45
Sendo S600 no network after flash !!! ghost9800 Multi-Box 1 02-02-2007 14:34
SE W600i Just Got White Lite after Unlock citifone SonyEricsson (USB-Smart) 0 12-26-2005 15:02

 



All times are GMT +1. The time now is 06:17.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27467 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO