GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones Hardware Repair Area > Hardware Equipments for GSM > RE-7500 Reworking System & iSolder

RE-7500 Reworking System & iSolder the Infrared Reworking System - Product By Jovy Systems. & iSolder the intelligent soldering machine

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2013, 22:27   #136 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 210
Member: 437621
Status: Offline
Thanks Meter: 18

Maybe bad batch of video chips. Or maybe bad screen/cable. But if VGA isn't working, then video output is bad. I had a run of bad 0752001 chips until I found a source for 2013 date code new ones.
STRONG EXUBERANT ELECTRONICS has new ones that work.

Last edited by Dan Collins; 08-20-2013 at 22:42.
  Reply With Quote
Old 01-07-2014, 22:53   #137 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: romania / satu mare
Posts: 121
Member: 226942
Status: Offline
Thanks Meter: 123
hi , g86-750-a2 possible to change with one another model ? go7600 ? go8600?
wich model is compatible with that model of gpu g86-750-a2
  Reply With Quote
Old 01-07-2014, 22:55   #138 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: FRANCE
Posts: 24
Member: 1083488
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by Albert-M View Post
hi , g86-750-a2 possible to change with one another model ? go7600 ? go8600?
wich model is compatible with that model of gpu g86-750-a2
hi you can change by G86 770-A2
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to uncleseb For This Useful Post:
Old 01-08-2014, 06:57   #139 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: romania / satu mare
Posts: 121
Member: 226942
Status: Offline
Thanks Meter: 123
Quote:
Originally Posted by uncleseb View Post
hi you can change by G86 770-A2
only? .
  Reply With Quote
Old 01-08-2014, 14:12   #140 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: FRANCE
Posts: 24
Member: 1083488
Status: Offline
Thanks Meter: 1
you can change by G86 751
  Reply With Quote
Old 01-09-2014, 07:32   #141 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: romania / satu mare
Posts: 121
Member: 226942
Status: Offline
Thanks Meter: 123
g86-750-a2 possible to G86 770-A2 or G86 751-A2
  Reply With Quote
Old 03-03-2014, 10:29   #142 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: romania / satu mare
Posts: 121
Member: 226942
Status: Offline
Thanks Meter: 123
hi one another question

GF-GO7600-N-B1 wich gpu is compatible ?
  Reply With Quote
Old 03-24-2014, 19:43   #143 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Member: 1867194
Status: Offline
Thanks Meter: 0
NF-G6150-N-A2 - Current Trusted Suppliers for USA?

Hey all

I'm asking you guys...especially Dan Collins, where is a trusted source to buy the NF-G6150-N-A2 GPU? I'm only doing this as a hobby right now while learning.

I was able to remove the G6150 from my HP DV6000/RG279UA#ABA, reball it, and reflow it back on with my RE-8500. Put it back together and of course, flaky video - basically backlit black screen with random temporary tiny lines flashing on and off. I heard the computer POST one time with display down, lifted the display up, restarted and now just get the above.

I'm assuming the NF-G6150-N-A2 is bad as it is date coded 52nd week of 2006.

Are the GPU's date-coded 2009 the newer improved version? There are a few for sale on eBay that are year 2009.

So again who do you trust to buy new ones from?

Thanks,
Dan G
  Reply With Quote
Old 07-16-2017, 14:39   #144 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Croatia
Age: 31
Posts: 2
Member: 341879
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi,
can anyone confirm interchangeabilitiy between le88clgm sla5t and 82PM965 sla5u ?

Thanks,
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Questions about Dejan's flasher interface SashaM Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 9 01-15-2001 08:31
8890 questions spongebob Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 01-10-2001 00:04
Pragramming 5110 - 24c16 chip xPumpa Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 11-21-2000 22:28
Silly question!! Why is it impossible to read out the mastercode of Nokia phones???? MyKe Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-26-1999 14:31
Question about 51xx/61xx Comic Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-06-1999 23:47

 



All times are GMT +1. The time now is 12:53.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.30236 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO