GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Panasonic

Panasonic Panasonic-News...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2003, 18:28   #1 (permalink)
No Life Poster
 
micmac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: tunis,tunisia
Age: 43
Posts: 1,449
Member: 10396
Status: Offline
Thanks Meter: 32
contact provider in gd87!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hi,
i have gd87,
when i make 746 menu menu unlock network for enter code
he tell me contact provider
any solution for this.
  Reply With Quote
Old 03-18-2003, 18:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
micmac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: tunis,tunisia
Age: 43
Posts: 1,449
Member: 10396
Status: Offline
Thanks Meter: 32
hi

the right message is "UNLOCK BLOCKED CONTACT SUPPLIER"
  Reply With Quote
Old 03-18-2003, 18:49   #3 (permalink)
No Life Poster
 
BLIDA's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: ALGERIA
Posts: 1,716
Member: 15439
Status: Offline
Sonork: 100.43816
Thanks Meter: 52
use the "Auto unlock" option.
  Reply With Quote
Old 03-18-2003, 20:24   #4 (permalink)
No Life Poster
 
micmac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: tunis,tunisia
Age: 43
Posts: 1,449
Member: 10396
Status: Offline
Thanks Meter: 32
hi
wich sw can unlock this gd87 with auto unlock.
  Reply With Quote
Old 03-19-2003, 18:50   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2002
Location: Portugal
Posts: 94
Member: 9464
Status: Offline
Thanks Meter: 2
yes, witch softw do that? It really unlock directly GD87?

Nuno
  Reply With Quote
Old 03-19-2003, 19:00   #6 (permalink)
No Life Poster
 
micmac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: tunis,tunisia
Age: 43
Posts: 1,449
Member: 10396
Status: Offline
Thanks Meter: 32
hi

i search this sw since 2 days now but i don't found any sw enter code auto.

plz blida what's the sw plz.
can u explain "use the "Auto unlock" option"
  Reply With Quote
Old 03-19-2003, 19:01   #7 (permalink)
No Life Poster
 
BLIDA's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: ALGERIA
Posts: 1,716
Member: 15439
Status: Offline
Sonork: 100.43816
Thanks Meter: 52
@micmac 30euro like you asked me on icq for lg 7020.do you remember it you say you have all
  Reply With Quote
Old 03-19-2003, 19:04   #8 (permalink)
No Life Poster
 
micmac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: tunis,tunisia
Age: 43
Posts: 1,449
Member: 10396
Status: Offline
Thanks Meter: 32
i'm ok

what's the sw or contact me private on icq
  Reply With Quote
Old 03-19-2003, 19:18   #9 (permalink)
No Life Poster
 
micmac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: tunis,tunisia
Age: 43
Posts: 1,449
Member: 10396
Status: Offline
Thanks Meter: 32
hi,

i contact blida on icq but he don't responding.

no sw now can enter code auto in gd87 i'm sure 100000000000000000000000000000%.

  Reply With Quote
Old 03-20-2003, 11:19   #10 (permalink)
No Life Poster
 
BLIDA's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: ALGERIA
Posts: 1,716
Member: 15439
Status: Offline
Sonork: 100.43816
Thanks Meter: 52
i delete you to my contact list that's all and the soft is not for free.
  Reply With Quote
Old 03-20-2003, 11:44   #11 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2002
Location: Portugal
Posts: 94
Member: 9464
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Please anyone know any softw who clean this model?

Thanks,
Nuno
  Reply With Quote
Old 03-20-2003, 12:16   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2003
Location: Paris
Posts: 114
Member: 23870
Status: Offline
Thanks Meter: 0
There isnt any free soft for GD87
  Reply With Quote
Old 03-21-2003, 12:37   #13 (permalink)
No Life Poster
 
micmac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: tunis,tunisia
Age: 43
Posts: 1,449
Member: 10396
Status: Offline
Thanks Meter: 32
hi,

anyone have a solution for this.
  Reply With Quote
Old 03-25-2003, 13:05   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Zanzamar's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Scara Brae
Posts: 246
Member: 12623
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Use remote unlock by spanish server - it performs direct unlock (by writing EEPROM, not giving codes). Look for logger with gd87 picture at the top of status window
  Reply With Quote
Old 03-25-2003, 14:21   #15 (permalink)
No Life Poster
 
micmac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: tunis,tunisia
Age: 43
Posts: 1,449
Member: 10396
Status: Offline
Thanks Meter: 32
hi

i try it this sw but no way

logger stop and say" can't get data phone"
and
phone show this message
undefd hndlr
pc=0x020010e6
ct=tstm
eh=
et=tstm
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CONTACT PROVIDER in Trium phones obioha VygisToolbox 2 07-02-2005 11:15
Repair Contact provider in AURA??? szozda2 Mitsubishi 0 09-08-2004 05:19
Aria in contact provider..please help kingbode Mitsubishi 9 08-08-2002 14:36
trium galaxy in contact provider labelle Mitsubishi 4 10-26-2001 00:23
Contact provider in Trium Aria ceedee Mitsubishi 4 09-20-2001 18:28

 



All times are GMT +1. The time now is 08:17.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40581 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO