GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Panasonic

Panasonic Panasonic-News...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2016, 10:57   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mr.luckytarun's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: INDIA
Age: 32
Posts: 3,153
Member: 1195083
Status: Offline
Sonork: QQ:3208821449
Thanks Meter: 1,335
Panasonic P55 hang on logo solved by flash


[IMG][/IMG]
  Reply With Quote
Old 09-21-2016, 11:19   #2 (permalink)
No Life Poster
 
teletalk's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: GUJARAT-INDIA
Posts: 655
Member: 926215
Status: Offline
Sonork: 100.1650776
Thanks Meter: 90
I am trying to flash as per you say but every time flashing stuck at 98% so where is problem is not confirmed
if there is specific trick to flash please share with us....
  Reply With Quote
Old 09-21-2016, 14:23   #3 (permalink)
No Life Poster
 
teletalk's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: GUJARAT-INDIA
Posts: 655
Member: 926215
Status: Offline
Sonork: 100.1650776
Thanks Meter: 90
Quote:
Originally Posted by teletalk View Post
i am trying to flash as per you say but every time flashing stuck at 98% so where is problem is not confirmed
if there is specific trick to flash please share with us....
problem solved by using old version of sp flash tool ......great he he
  Reply With Quote
Old 10-22-2016, 10:11   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1
Member: 2639933
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unhappy How

plz tell me how u unbrick it? i am not getting it from sp tool ..its saying
BROM ERROR: enable DRAM FAILED
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:22.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22339 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO