GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Panasonic

Panasonic Panasonic-News...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2001, 16:51   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: FRANCE
Posts: 114
Member: 3823
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Solution for GD35


Hello !

Look at the picture on <a href="http://www.panamobiles.com" target="_blank">www.panamobiles.com</a> GD35's section.

Regards,
  Reply With Quote
Old 09-15-2001, 19:34   #2 (permalink)
Freak Poster
 
jsp_m's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: croatia
Age: 64
Posts: 407
Member: 3616
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Question

You Mean this:<br />

???

Can you traslate the text to englis?<br />I can see that it's sth with hardware modifications..... <img src="confused.gif" border="0">
  Reply With Quote
Old 09-15-2001, 19:34   #3 (permalink)
Registered User
 
kenwood's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: INSIDE MOTOROLA WORLD
Age: 49
Posts: 1,053
Member: 4588
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Wink

hı wolfgang ı look at the your sıte yes very nıce abaut a 35 but ı cant saw software what are you say the software<br />thanks <br />kenwood<br />all the tıme true say
  Reply With Quote
Old 09-16-2001, 00:33   #4 (permalink)
Freak Poster
 
jsp_m's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: croatia
Age: 64
Posts: 407
Member: 3616
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

What I posted is all you can find there...Wolfgang, hope you'll soon find a solution!<br />Kepp up the good work, m8... <img src="wink.gif" border="0">
  Reply With Quote
Old 09-16-2001, 00:52   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: FRANCE
Posts: 114
Member: 3823
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

[jsp_m] : I work on the software solution, but i havn't GD35 to make my test ! <img src="frown.gif" border="0"> <br />Try to translate my site with a translator like astalavista... But the translation is not good...<br />If you find a good web site witch make a good translation, tell me please ! <img src="wink.gif" border="0">
  Reply With Quote
Old 09-16-2001, 19:46   #6 (permalink)
Freak Poster
 
jsp_m's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: croatia
Age: 64
Posts: 407
Member: 3616
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

tx mop, now it's just a contents of the PIC to be found... <img src="cool.gif" border="0">
  Reply With Quote
Old 09-16-2001, 20:35   #7 (permalink)
fox
No Life Poster
 
Join Date: May 2001
Location: Norway
Posts: 501
Member: 4489
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Post

Hi<br /> I think that solution is not working with all net operator .<br />Best regards
  Reply With Quote
Old 09-16-2001, 23:19   #8 (permalink)
Freak Poster
 
jsp_m's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: croatia
Age: 64
Posts: 407
Member: 3616
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

[quote]Originally posted by fox:<br /><strong>Hi<br /> I think that solution is not working with all net operator .<br />Best regards</strong><hr></blockquote>

[email protected] is obviosly from Croatia, and only phones gd35 in Croatia are locked to HTcronet..so it must work for us....maybe I write to twrana if he has PIC content?
  Reply With Quote
Old 09-17-2001, 09:47   #9 (permalink)
No Life Poster
 
X-Shadow's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: GSM Forum
Posts: 1,108
Member: 871
Status: Offline
Thanks Meter: 601
Post

Hello Guys,<br />This is an obvious SIM attack, and most probably<br />the HEX for this PIC is the same HEX for the PIC<br />used for Alcatel BE-4 phones. I also noticed that<br />the PIN connections are also same as what was used<br />for Alcatels before Florin released the cracked<br />software! Just a thought, but not tested buy me.

Best Regards,<br />X-Shadow
  Reply With Quote
Old 09-17-2001, 11:44   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: FRANCE
Posts: 114
Member: 3823
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Could you explain what's a SIM attack ?

The pic hex is old sagem hex file ! <img src="smile.gif" border="0"> <br />If anyone find it, please send me it ! <img src="wink.gif" border="0">
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
russian lang pack for GD35 for winmodo is needed. sat Panasonic 9 09-07-2002 09:45
I have winmodo 1.3 for gd35 and 95 AlexMobile Panasonic 5 08-29-2001 10:24
Does anybody have the WinModo for GD35/95 and CH box ??? Denis Panasonic 0 08-05-2001 14:03
WORKING SOFTWARE FOR GD35? Anyone? ed2k_7 Panasonic 5 08-05-2001 06:23
WORKING SOFTWARE FOR GD35? ed2k_7 Panasonic 2 07-16-2001 17:25

 



All times are GMT +1. The time now is 21:28.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37460 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO