GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UFS - Pro

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2017, 22:27   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 270
Member: 801055
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Bad environment: -1 - bad library


i have an ufs micro box...

have not been using it for some time...

but today i said that i had to update it....

og now its ****ed

when i install this : HWK_Support_Suite_Setup_v02.10.000

it says after the installation when i try to run it :

Bad environment: -1 - bad library
Clean system from obsollete USB drivers

where are they? i have deleted everything that has with this to do... it still says so....

what to do??
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 07:29.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18773 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO