GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones Hardware Repair Area > Hardware Equipments for GSM > Tornado Infra Station

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-16-2007, 16:41   #1 (permalink)
Freak Poster
 
tshcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: malaysia
Age: 34
Posts: 193
Member: 224312
Status: Offline
Thanks Meter: 13
does i need to use any flux when using the tornado infra


hello sir....... does i need to use any flux when use the tornado infra red??? same like we use the traditional heating ****er??? thanks
  Reply With Quote
Old 12-17-2007, 00:46   #2 (permalink)
No Life Poster
 
sifou474's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: ?
Posts: 519
Member: 60699
Status: Offline
Thanks Meter: 184
Quote:
Originally Posted by tshcom View Post
hello sir....... does i need to use any flux when use the tornado infra red??? same like we use the traditional heating ****er??? thanks
hi,
you must apply flux to get best result

Last edited by sifou474; 12-17-2007 at 00:53.
  Reply With Quote
Old 12-19-2007, 07:49   #3 (permalink)
Freak Poster
 
tshcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: malaysia
Age: 34
Posts: 193
Member: 224312
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by sifou474 View Post
hi,
you must apply flux to get best result
sir........ do i use the same flux??? or i need to extra purchase flux specially for tornado infra ****er?? thanks
  Reply With Quote
Old 12-27-2007, 21:32   #4 (permalink)
No Life Poster
 
HONEY's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: India, China
Posts: 1,792
Member: 44158
Status: Offline
Sonork: 100.64344
Thanks Meter: 143
Quote:
Originally Posted by tshcom View Post
sir........ do i use the same flux??? or i need to extra purchase flux specially for tornado infra ****er?? thanks
Use any good quality one, flux is same



BR.
  Reply With Quote
Old 01-04-2008, 14:04   #5 (permalink)
Freak Poster
 
tshcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: malaysia
Age: 34
Posts: 193
Member: 224312
Status: Offline
Thanks Meter: 13
ok....... thanks u sir.......
  Reply With Quote
Old 01-07-2008, 23:45   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2002
Age: 39
Posts: 573
Member: 10483
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Where can I buy flux ?
  Reply With Quote
Old 01-16-2008, 21:11   #7 (permalink)
No Life Poster
 
HONEY's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: India, China
Posts: 1,792
Member: 44158
Status: Offline
Sonork: 100.64344
Thanks Meter: 143
Quote:
Originally Posted by gsmnice View Post
Where can I buy flux ?
You can buy from any reseller of hardware tools in your country, go for liquid good one ..



BR.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ir heater of the tornado infra vs the ir heater of the jovy re7500 sifou474 Hardware Equipments for GSM 2 11-19-2010 19:31
Is any problem in updating the TORNADO srivignesh UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 0 11-04-2005 07:50
i think that steve u need to hire any person to help the people here faisal butt FuriouS II 3 09-30-2004 16:07

 



All times are GMT +1. The time now is 18:49.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29885 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO