GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Scout

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2010, 11:47   #1 (permalink)
PSG
No Life Poster
 
PSG's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: POLAND
Posts: 1,153
Member: 27761
Status: Online
Thanks Meter: 39
scoute flasher problem on windows7

hi ican't run scoute.exe on windows7
drivers for scard are OK, no errors in device manager but software can't load
i'm using this software in winXP but now i have new laptop and want to use it here.

here's screan from it:
Attached Images
File Type: jpg scoute software error windows7.jpg (154.0 KB, 30 views)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to PSG For This Useful Post:
Old 10-05-2010, 12:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
paffka's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 862
Member: 212116
Status: Offline
Thanks Meter: 178
Bro PSG, check my posts about Scout on Win7 here
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to paffka For This Useful Post:
Old 10-05-2010, 13:47   #3 (permalink)
PSG
No Life Poster
 
PSG's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: POLAND
Posts: 1,153
Member: 27761
Status: Online
Thanks Meter: 39
Thank's paffka, i had dongle drivers 4.0.02 but i haven't this update file for star force (protect.exe file from scoute falsher). there was no info on scoutedongle. com site
so that's why i've got error.
problem solved
dziekuję.
  Reply With Quote
Old 10-05-2010, 14:35   #4 (permalink)
No Life Poster
 
paffka's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 862
Member: 212116
Status: Offline
Thanks Meter: 178
I'm glad this solutions was helpful.

Proszę bardzo
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09

 



All times are GMT +1. The time now is 09:18.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.30451 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO