GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Multi-Box TEAM Products > Multi-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-23-2006, 10:12   #1 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Thumbs up 23-08-2006 Again New Big Updates!!!


23-08-2006
New updates again!

We are happy to present you new updates. First one is for Alcatel VLE5 series (Alcatel E259 ), now our software supports all new Alcatel E259 with new firmwares.

Second one is for Nokia! More and more power in each update for best Nokia testing tool. 1st in the world! 6230/6230i ASIC6 Phones Warranty IMEI Restore Solution!

Please go to Support files and download new software.

What is new in Nokia Tool v.3.0j:
=====
- Nokia 6230/6230i Warranty Problems Fixed - first in the world "000000000000000" Warranty IMEI solution! Thanks to mtmc!
Nokia 6230/6230i on latest firmwares version have bug, i.e. in 6230 after upgrade from 3.x to 5.x you loose Warranty Imei, so you also loosing Warranty. KarwosSuite can easily Recovery the Warranty Data to its original state, so guys from NMP can not recognize that phone lacks of warranty! It is additional security introduced into ASIC6 phones.
- Added Lifetimer Reset function, Fast and safe
- Added KarwosSuite Samsung 3G Inside Software into Installer
- Minor changes/bugfixes

New software screenshots:

  Reply With Quote
Old 08-23-2006, 10:17   #2 (permalink)
No Life Poster
 
sunnyc's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Life's a Journey
Age: 40
Posts: 3,547
Member: 49495
Status: Online
Sonork: 100.9 & 100.12345
Thanks Meter: 1,022
very Good Updates Multi-box More power !!!



www.mobilewala.com
  Reply With Quote
Old 08-26-2006, 11:19   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dubai
Age: 38
Posts: 392
Member: 123924
Status: Offline
Sonork: 100.1576204
Thanks Meter: 25
I have't used this software yet,It seems to be a nice software.
Can this software unlock sim blocked alcatel e259.I have this model in large quantity, which are asking for reset key when I insert sim in it.and if I enter the codes it says invalid key. I managed to unlock few pieces by other softwares and codes, but still I don't know the correct way, how I have done it. If multi box can do it, that would be very nice.then I'll buy it
If anybody had this problum and solved successfully please post here
  Reply With Quote
Old 08-26-2006, 11:22   #4 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Quote:
Originally Posted by slim05 View Post
I have't used this software yet,It seems to be a nice software.
Can this software unlock sim blocked alcatel e259.I have this model in large quantity, which are asking for reset key when I insert sim in it.and if I enter the codes it says invalid key. I managed to unlock few pieces by other softwares and codes, but still I don't know the correct way, how I have done it. If multi box can do it, that would be very nice.then I'll buy it
If anybody had this problum and solved successfully please post here
1. Run the software Alcatel Exxx Tool. And check please your box activation status. Your box must have Alcatel activations like in a picture. If you dont have "- ALST" activation - you need to update the activations - press "box update" button and it will be activated in 2 sec ( internet connection must be on ). It is extra payd activatipons ( ~120$ - ask you reseller about it ).

2. Connect the cable to socket called "UNI". With Exxx cable ( schematics is already in a support area ). Check please you com port settings. And select correct com port. In my case Multi-box Port was 6 - and for work with alcatel com port 7 ( it is very important to select a correct com port - in other case you will get error: enable to open com port ).


3. Connect telefon ( in my case it was Alcatel E256 ) to cable ( socket is near battery ). Phone must be switchet off.
4. Press "connect" botton is a software. Software will ask you about press on botton on the phone. You must press power on botton shotly ( ~1 sec ) on the phone. After that you will see next info.

5. Press "read codes" botton. After that press "disconect" botton. Disconnect your phone from cable. Insert sim card and power on the phone. Then phone will ask you about NCK - just write the code and press OK. Your phone will be unlocked!


Maybe you have usr code? Did you try to enter reset code?
  Reply With Quote
Old 08-26-2006, 12:52   #5 (permalink)
No Life Poster
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 42
Posts: 14,196
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 23,034
very nice update

keep it up freind

br

<= The_Gorr =>
  Reply With Quote
Old 08-27-2006, 12:12   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dubai
Age: 38
Posts: 392
Member: 123924
Status: Offline
Sonork: 100.1576204
Thanks Meter: 25
@GSMtricks
Thank you for your quick reply. I already got reset code by using other softwares and if I enter that code, phone is saying 'invalid key'.So I don't think reset code can solve my problum. and I tried all available methods in those softwares, but failed.
Any way I'll try your software also
  Reply With Quote
Old 08-27-2006, 12:25   #7 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Quote:
Originally Posted by slim05 View Post
@GSMtricks
Thank you for your quick reply. I already got reset code by using other softwares and if I enter that code, phone is saying 'invalid key'.So I don't think reset code can solve my problum. and I tried all available methods in those softwares, but failed.
Any way I'll try your software also
Tell me first which code yout phone asks from you?
  Reply With Quote
Old 09-04-2006, 12:20   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dubai
Age: 38
Posts: 392
Member: 123924
Status: Offline
Sonork: 100.1576204
Thanks Meter: 25
@GSMtricks

Sorry for late reply,
When I switch on my ot e259, it's display was showing "sim blocked, call operator" then it shown " enter reset code"
Any way I have solved that problum by writing a new e259 back up file in it . after then it normally asked for NCK code, after I enter the currect code phone has unlocked and working well
Thank again for your support and advice

BR
  Reply With Quote
Old 09-06-2006, 10:22   #9 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Quote:
Originally Posted by slim05 View Post
@GSMtricks

Sorry for late reply,
When I switch on my ot e259, it's display was showing "sim blocked, call operator" then it shown " enter reset code"
Any way I have solved that problum by writing a new e259 back up file in it . after then it normally asked for NCK code, after I enter the currect code phone has unlocked and working well
Thank again for your support and advice

BR
Super. Also you can try new software version it will help you next time ;-)
  Reply With Quote
Old 11-04-2006, 13:35   #10 (permalink)
No Life Poster
 
loren's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: France
Posts: 727
Member: 20223
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Where is "testpoint boot" ?
  Reply With Quote
Old 11-04-2006, 13:43   #11 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
At support area for sure. Check before ask next time.
  Reply With Quote
Old 11-04-2006, 14:09   #12 (permalink)
No Life Poster
 
loren's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: France
Posts: 727
Member: 20223
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I have checked before ask but all I have found is alcatel_Exxx.jpg with pinouts.
  Reply With Quote
Old 11-04-2006, 14:29   #13 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Quote:
Originally Posted by loren View Post
I have checked before ask but all I have found is alcatel_Exxx.jpg with pinouts.
Strange it is 3 month old update everybody have pinout and just you cannot find...
product support/multi-box/base software/software/ALC_Tool/Cable_schematics/alcatel_Exxx.jpg

This schematic there already 4 month.
  Reply With Quote
Old 11-04-2006, 14:41   #14 (permalink)
No Life Poster
 
loren's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: France
Posts: 727
Member: 20223
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I' m not talking about pinout but about testpoint cause there is "testpopint boot" option on software.

My universal cable is working with code reader software but doesn' t with multibox or other. I have checked pinouts with same result.

That' s the reason why I thought there were a testpoint possibility because I saw it on software. Nothing more.
  Reply With Quote
Old 11-04-2006, 16:24   #15 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Quote:
Originally Posted by loren View Post
I' m not talking about pinout but about testpoint cause there is "testpopint boot" option on software.

My universal cable is working with code reader software but doesn' t with multibox or other. I have checked pinouts with same result.

That' s the reason why I thought there were a testpoint possibility because I saw it on software. Nothing more.
Then I really don't understand you. About which test points you are tolking?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
23-10-2007 Again new update. Chinese cocktail v.5.7 released 10 new models added! GSMtricks Multi-box LITE 2 10-23-2007 16:33
16-11-2006 New BIG update! New Philips Tool, regtool and Update Tool! GSMtricks Multi-Box 0 11-16-2006 09:36
26-08-2006 NEW big updates! All tools were updated! GSMtricks Multi-Box 16 08-27-2006 08:28
23-08-2006 New Multi-box Installer released!! GSMtricks Multi-Box 4 08-23-2006 12:42
02-08-2006 NEW BIG update for LG and NOKIA! GSMtricks Multi-Box 31 08-02-2006 16:20

 



All times are GMT +1. The time now is 23:11.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42739 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO