GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Multi-Box TEAM Products > Multi-box LITE

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2007, 21:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
JC_BY's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: BELARUS, Minsk
Age: 39
Posts: 1,178
Member: 59319
Status: Offline
Sonork: 100.1606948
Thanks Meter: 70
Problem with downloading pinout.ini at Shell startup.


I have got this error at startup the software - see the attachment.
Attached Images
File Type: jpg Shell error1.jpg (154.1 KB, 100 views)
  Reply With Quote
Old 11-11-2007, 21:35   #2 (permalink)
No Life Poster
 
JC_BY's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: BELARUS, Minsk
Age: 39
Posts: 1,178
Member: 59319
Status: Offline
Sonork: 100.1606948
Thanks Meter: 70
And I can't choose more than 4 type of software modules - see the attachment
Attached Images
File Type: jpg Shell error2.jpg (148.0 KB, 49 views)
  Reply With Quote
Old 11-11-2007, 22:23   #3 (permalink)
Product Manager
 
viru's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: 亚洲 / Asia
Age: 31
Posts: 10,738
Member: 222198
Status: Offline
Sonork: 100.102981
Thanks Meter: 3,804
As said in previous posts by GsmTricks If u have problems with New Shell just use the old Login System for now.


B.R.,
Viru
  Reply With Quote
Old 11-12-2007, 10:24   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: malaysia
Age: 42
Posts: 32
Member: 630488
Status: Offline
Thanks Meter: 1
i also face same like this problem > cannot download ini file.please check your internet connection>>> any setting at my pc???pls help thanks you
  Reply With Quote
Old 11-12-2007, 10:32   #5 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
If shell is not working for you pls old system untill we will make new update.
  Reply With Quote
Old 11-12-2007, 11:23   #6 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
12-11-2007
New update again!

New Shell tool v.1.1 released - fixed all bugs with previoce version. Now no more problem with registrations, logins, support, pinouts, software and others. Intelegent tool which automaticly can detect what your box need ( registration, update ), also show you all supported models by our softwares, also show you need cable for phone.

Please go to Support files and download new software Tool.

IMPORTANT: Do not use old shell version ( v.1.0 ) - use please only new version!

New shell version you can download here: Shell tool v.1.1

_________________
GSMtricks - Multi-box TEAM
  Reply With Quote
Old 11-13-2007, 10:46   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: campo mourão parana brasil
Posts: 148
Member: 381912
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Donate money to this user
no working shell in my computer!!!!please!!!!!is version 1.1
  Reply With Quote
Old 11-13-2007, 10:50   #8 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Quote:
Originally Posted by ddlouco View Post
no working shell in my computer!!!!please!!!!!is version 1.1
Not working what man? We are not a telepats here.. if you need help - give us more info.
  Reply With Quote
Old 11-13-2007, 11:08   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: campo mourão parana brasil
Posts: 148
Member: 381912
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Donate money to this user
error

no working with 12h please no more downloads
Attached Images
File Type: gif erro shell.gif (20.3 KB, 55 views)
  Reply With Quote
Old 11-13-2007, 11:27   #10 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Quote:
Originally Posted by ddlouco View Post
no working with 12h please no more downloads
Not working with what? Do you have your box connected?
  Reply With Quote
Old 11-14-2007, 19:09   #11 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 53
Posts: 42
Member: 85604
Status: Offline
Thanks Meter: 2
i have the same problem with the new shell i can not download nottting
the box well conected and all ok only saying please wait. check your internet conection some thing wrong with the new shell
  Reply With Quote
Old 11-14-2007, 21:47   #12 (permalink)
Freak Poster
 
EGY2004's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: EGYPT
Posts: 145
Member: 123630
Status: Offline
Thanks Meter: 12
YOU MUST MAKE UPDATE ON PROGRAM (MultiBoxUpdateTool_v23)
AND CONECT BOX WITH( MultiboxShell V1.1 )
NOW NO PROPLEM ITS OK
THANKS FOR
Supporter TEAM Multibox
  Reply With Quote
Old 11-15-2007, 14:16   #13 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 53
Posts: 42
Member: 85604
Status: Offline
Thanks Meter: 2
i did every thing update with update tools 2.3 and then conect the shell 1.1 still the same (sorry pinout file not found) that is what i always get is there a solucion and even the old way not working any more.
  Reply With Quote
Old 11-15-2007, 14:26   #14 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 39
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,652
Quote:
Originally Posted by lad2 View Post
i did every thing update with update tools 2.3 and then conect the shell 1.1 still the same (sorry pinout file not found) that is what i always get is there a solucion and even the old way not working any more.
Yes, that mean in pinout for this models is not found at server!
  Reply With Quote
Old 11-15-2007, 15:21   #15 (permalink)
No Life Poster
 
mr.6630's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: ((EGYPT)) walid badr
Age: 39
Posts: 850
Member: 148424
Status: Offline
Sonork: 100.93619
Thanks Meter: 109
Lightbulb

when trying to open new shell and run program
i have that problem look at the pic
and when press ((go to support )) nothing
plz i need to know where's the problem
till now i m trying it in 5 defrant pc and still have the problem
help me to slove it
br
Attached Images
File Type: jpg untitled.JPG (22.6 KB, 36 views)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with BB Dongle bought at Ipmart lisandrogalup FuriousGold 3 04-08-2009 21:03
BIG PROBLEM with UNIBOX! OUTPUT power at line 1 is too low.. Handycracker2k2 Universalbox 5 02-08-2006 12:13
problem with download ppm to 1100 dorinheimbach UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 0 10-13-2004 22:36
problem with downloading java games on c100 driver Trident/AGERE Platform 0 12-10-2003 18:36
Problem with downloading the polyringtone to my baby :) [email protected] Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 2 10-23-2003 21:37

 



All times are GMT +1. The time now is 20:15.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40866 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO