GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > J.A.F - Just Another Flasher > J.A.F. By Jafsupport.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2011, 08:31   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Momin_Telecom's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Students of GSM
Posts: 1,699
Member: 1478271
Status: Offline
Sonork: 100.1608386
Thanks Meter: 849
Donate money to this user
dear sir please help me show this erorr my jaf box so please help me

dear sir please help me
show this erorr my jaf box
so please help me




Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us
  Reply With Quote
Old 10-03-2011, 08:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
lahoot's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: In Heavan
Posts: 1,048
Member: 229987
Status: Offline
Thanks Meter: 191
reinstal Drivers........................................... ..................
  Reply With Quote
Old 10-03-2011, 08:36   #3 (permalink)
Freak Poster
 
sunnymobiles's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Zobi Mobile Lab
Age: 25
Posts: 252
Member: 352633
Status: Offline
Sonork: Sun Set Of The Life
Thanks Meter: 33
Quote:
Originally Posted by husainsarfraz View Post
dear sir please help me

show this erorr my jaf box
so please help me



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us
Dear just uninstall jaf box setup and drivers restart your pc and install again jaf setup and then driver but chk autometically for driver your prob will be solved.....
  Reply With Quote
Old 10-03-2011, 10:16   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Momin_Telecom's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Students of GSM
Posts: 1,699
Member: 1478271
Status: Offline
Sonork: 100.1608386
Thanks Meter: 849
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by sunnymobiles View Post
Dear just uninstall jaf box setup and drivers restart your pc and install again jaf setup and then driver but chk autometically for driver your prob will be solved.....
dear sir i,m try to 8-10 time but same problem
no name display hardwaer



Uploaded with ImageShack.us

my box is plaine



Uploaded with ImageShack.us

not show jaf hardwaer show only usb <-> serial cable
  Reply With Quote
Old 10-03-2011, 16:10   #5 (permalink)
No Life Poster
 
nizda mobile's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Malaysia
Age: 38
Posts: 1,167
Member: 1464783
Status: Offline
Sonork: 100.1641229
Thanks Meter: 778
Quote:
Originally Posted by husainsarfraz View Post
dear sir please help me

show this erorr my jaf box
so please help me



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us

resolder atmega ic & try again.
  Reply With Quote
Old 10-03-2011, 16:13   #6 (permalink)
No Life Poster
 
nizda mobile's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Malaysia
Age: 38
Posts: 1,167
Member: 1464783
Status: Offline
Sonork: 100.1641229
Thanks Meter: 778
usb <-> serial cable ,write epprom..........
  Reply With Quote
Old 10-05-2011, 05:49   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Momin_Telecom's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Students of GSM
Posts: 1,699
Member: 1478271
Status: Offline
Sonork: 100.1608386
Thanks Meter: 849
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by nizda mobile View Post
usb <-> serial cable ,write epprom..........
sir how to write epoprom
  Reply With Quote
Old 10-05-2011, 10:42   #8 (permalink)
Freak Poster
 
sunnymobiles's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Zobi Mobile Lab
Age: 25
Posts: 252
Member: 352633
Status: Offline
Sonork: Sun Set Of The Life
Thanks Meter: 33
Quote:
Originally Posted by husainsarfraz View Post
dear sir i,m try to 8-10 time but same problem
no name display hardwaer



Uploaded with ImageShack.us

my box is plaine



Uploaded with ImageShack.us

not show jaf hardwaer show only usb <-> serial cable
Dear just slect manual option for drivers and go to c/programe/oden/jaf comdriver
  Reply With Quote
Old 10-05-2011, 10:46   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 110
Member: 571185
Status: Offline
Thanks Meter: 17
you must install a driver of ur box sir. problem solve
  Reply With Quote
Old 10-05-2011, 11:07   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2011
Location: Madurai
Posts: 100
Member: 1657686
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Brother,


Choose install from a list or specific location

then select driver from Jaf installed folder in c:\Program Files\Odeon\Jaf\
  Reply With Quote
Old 10-05-2011, 19:14   #11 (permalink)
No Life Poster
 
nizda mobile's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Malaysia
Age: 38
Posts: 1,167
Member: 1464783
Status: Offline
Sonork: 100.1641229
Thanks Meter: 778
Quote:
Originally Posted by husainsarfraz View Post
sir how to write epoprom
download this file
Jaf repair.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
  Reply With Quote
Old 10-19-2011, 10:08   #12 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: HardWare+Software & Unlocking
Posts: 2,039
Member: 865598
Status: Offline
Sonork: 100.1609492
Thanks Meter: 454
Bro your driver no instal try faj setup 1.98.62 setup use crack use pkey amulator................
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-25-2011 23:56
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-03-2011 15:00
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 18:04
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29

 



All times are GMT +1. The time now is 05:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32860 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO