GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > J.A.F - Just Another Flasher > J.A.F. By Jafsupport.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-23-2007, 09:10   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2007
Posts: 71
Member: 508595
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Question IS IT POSSIBLE TO USE JAF1.98.36 with UFS3 box


Sir,
Can I use JAF Software with UFS3, I have tried it to install the JAF suie it need "P-Key dongle not detected insert and activated dongle" I want to know more about P-Key dongle, what is P-Key dongle? and what kind of dongle Can I use for that software. pls. some one inform me about that.
and how to activate the dongle,
thanx.
Regards
tarikalikhan
  Reply With Quote
Old 10-24-2007, 13:54   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mg70brz's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Brazil
Posts: 581
Member: 18726
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Pkey Dongle is add-on for JAF since versions can require this protection key,but is run JAF software on UFSx exact as JAF Box,its have on market Like I-Pmart, Gsmserver and authorized resellers of JAF,the price may be vary from USD$ 90.00 to USD$ 159.00 dependes on package and price of shipment not included,i am recommend if you no interest in purchase JAF full > JAF box+ pkey.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it possible to use UFS or JAF box as Infifnity Box? chhoton Infinity-Box 13 02-27-2010 14:24
Is it possible to use more than name on one box? nabhan9 Universalbox 0 03-28-2009 00:08
Is it possible to empty fill db2020 phones with mt-box? master76 MT-BOX 3 05-12-2007 12:09
Is it possible to use the Nokia 6150 with the IR Port of a Toshiba Laptop? telefonman Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 02-13-2000 19:06

 



All times are GMT +1. The time now is 04:14.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23090 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO