GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box > Chinese Miracle & PinFinder

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-27-2008, 18:48   #1 (permalink)
Freak Poster
 
twentyonecell's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: my dream
Posts: 444
Member: 664744
Status: Offline
Thanks Meter: 156
Red face flashing ktouch A615

Application: C:\Program Files\InfinityBox\ChineseMiracle\ChineseMiracle.ex e
Loading data, wait...
[Infinity Box] v2.52
S/N: 13E4:010F
Wait...
Device: Autodetect 6205-6227 NOR
Done
Device: Autodetect 6228 NAND
Loading file v.02...
TYM073245_411_PCB04_GPRS_MT6228_S02.073245_411_V13 45__KTouch-A615_En_Id_Cn.B4M.bin loaded
identification#1 protocol ver: 04
ver. sw1: TYM073245_411_PCB04_GPRS_MT6228_S02.073245_411_V13 45.BIN
ver. sw2: 073245_411_V1345, E6C10917
You have loaded file with security features enabled.
detecting languages...
Languages: En Id Cn
COM7 [VCP0] selected
Device: Autodetect 6228 NAND
Checking data, wait...
Action: write NAND flash
write: Firmware
skip: Customization/Language Pack
skip: Customization
skip: Eeprom/ffs
source data: page only
error: incorrect bootloader signature, unknown format or damaged data: FFFFFFFF
nfi area detection finished: failed
error: unknown source file structure



file flash download to support infinity


why
  Reply With Quote
Old 07-27-2008, 18:59   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 35,617
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 27,382
Hello,

It may be problem with flash file, try to use other similar firmware.
  Reply With Quote
Old 07-27-2008, 19:06   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 17
Member: 688014
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how about the other one ?
like infineon cpu ?
why chinese miracle cann't support infineon cpu ???
  Reply With Quote
Old 07-27-2008, 19:52   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 35,617
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 27,382
Some information about CPU types: http:///vbb/showpo...4&postcount=21
  Reply With Quote
Old 07-27-2008, 21:10   #5 (permalink)
Freak Poster
 
twentyonecell's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: my dream
Posts: 444
Member: 664744
Status: Offline
Thanks Meter: 156
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

It may be problem with flash file, try to use other similar firmware.
new fimware


TYM073264_417_PCB04_GPRS_MT6228_S02.073264_417_V13 40.BIN

for flashing phone ktouch 615 black screen.......
  Reply With Quote
Old 08-04-2008, 05:09   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: KETAPANG-WEST BORNEO-INDONESIA
Posts: 12
Member: 605796
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Yeah....Infinity Team....why 2 firmware for K-touch A615 At Support Area cant be use?? for version 411 it say damage data and version 417 after flash the phone blank screen......i had wait your firmware for 2 month....please help...
  Reply With Quote
Old 08-04-2008, 13:39   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Age: 37
Posts: 17,221
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 2,135
hello!

i would be very thankfull if someone could read out flash files from working phone and send to us for suppport area collection.
mt62xx@gmail.com
  Reply With Quote
Old 08-21-2008, 14:38   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: KETAPANG-WEST BORNEO-INDONESIA
Posts: 12
Member: 605796
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unhappy flash result with version 417

Quote:
Originally Posted by Valentine_GSM View Post
Yeah....Infinity Team....why 2 firmware for K-touch A615 At Support Area cant be use?? for version 411 it say damage data and version 417 after flash the phone blank screen......i had wait your firmware for 2 month....please help...
COM6 [Serial2] selected
Device: Autodetect 6228 NAND
Checking data, wait...
Action: write NAND flash
write: Firmware
skip: Customization/Language Pack
skip: Customization
skip: Eeprom/ffs
source data: page+spare
converting data...
done 0x014BA800 bytes
identification#1 protocol ver: 04
ver. sw1: TYM073264_417_PCB04_GPRS_MT6228_S02.073264_417_V13 40.BIN
ver. sw2: 073264_417_V1340, EB898A9A
ffs offset/size: 01900000/06700000
id-page1 Ok
nfi area detection finished: Ok
Boot...
Press and HOLD Power button now !
19200 fixed
Connecting, wait...
Initializing[6228:8A02:8A02]...
CPU: MT6228
high speed boot enabled
chip: 0031:0000:0101
boot step size: 0400
Release Power button now !
Boot Done
Initialize...
version: 3.0207
loader: 3.748.0
NAND id: EC765A3F
page size: 200+10
pages/block: 20
bits i/o: 08
address cycles: 04
blocks: 1000
ram size: 00800000
NOR: 0000:000000000000 [00000000]
NAND: 00EC:0076005A003F [04200000]
NOR chip is not installed
Initialize Done
Set baud...
921600
Set baud Done
Identification...
reading structure area...
detecting structure...
warning: probably flash chip completely erased, no bootloader found
nfi area detection finished: failed
error: can't detect nand chip parameters, default values assigned
security area#1 calculation...
Identification Done
Write...
write core area 1 of 2...
write core area 2 of 2...
Write Done
Finished, time used: 383 sec
Remove/Install battery now !

the phone can only power on for one time with blank screen if i flash it,...
if we want to make it power on again we must flash again....
  Reply With Quote
Old 08-21-2008, 22:29   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Age: 37
Posts: 17,221
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 2,135
hello mr. Valentine_GSM!

can you find same working phone on local market?
you could take a backup which would repair your phone
  Reply With Quote
Old 08-22-2008, 04:18   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: KETAPANG-WEST BORNEO-INDONESIA
Posts: 12
Member: 605796
Status: Offline
Thanks Meter: 0
ok...i will try to find it....and i hope my problem solved....

and one question:" why i-mobile 200 not in i-mobile list??"...and i cant find pinout for i-mobile 200 (infineon cpu)

thank for support...
  Reply With Quote
Old 08-22-2008, 21:43   #11 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Age: 37
Posts: 17,221
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 2,135
hello!

need this phone to get to hands.
does anyone can sell this locked phone to us?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinityHelp For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please Help Me Ktouch a615 aswancamel Chinese Miracle & PinFinder 2 08-05-2009 15:30
help pin out ktouch A615 morecomm CPF-Dongle 1 07-10-2009 13:27
problem flashing ktouch c800 mt6228 twentyonecell CPF-BOX Ⅱ 10 03-17-2009 04:02
flashing ktouch A905 sukses but not power on twentyonecell Chinese Miracle & PinFinder 6 12-25-2008 22:53

 



All times are GMT +1. The time now is 08:38.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38247 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO