GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Seking Server

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2009, 10:52   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 38
Posts: 28
Member: 179302
Status: Offline
Thanks Meter: 3
why this problem

Seking S1 Unlocker(v1.06)

Use Serial Port Only: J132 K330 T250 T280 Z320

Use Serial or DCU-60: F305 R300 R306 S302 T303 W302


[ --- Query Credits --- ]

Connecting server...

Connecting server via line 2 ...

Connect to server success.

Recv() failed: 10054

Recv packet failed.

Receive authen data fail.

QueryUser Fail.

Time: 00min 24sec
i try to connect every time problem
 
Old 04-07-2009, 12:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
byteforce's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: gsmcity
Age: 35
Posts: 2,723
Member: 21296
Status: Offline
Sonork: 100.1575170
Thanks Meter: 278
I have the same problem while with A2 client all the servers are working OK:

[ --- Query Credits --- ]

Connecting server...

Connecting server via line 2 ...

Connect to server success.

Recv() failed: 10054

Recv packet failed.

Receive authen data fail.

QueryUser Fail.

Time: 00min 24sec
 
Old 04-07-2009, 12:27   #3 (permalink)
No Life Poster
 
byteforce's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: gsmcity
Age: 35
Posts: 2,723
Member: 21296
Status: Offline
Sonork: 100.1575170
Thanks Meter: 278
I have the same problem while with A2 client all the servers are working OK:

[ --- Query Credits --- ]

Connecting server...

Connecting server via line 2 ...

Connect to server success.

Recv() failed: 10054

Recv packet failed.

Receive authen data fail.

QueryUser Fail.

Time: 00min 24sec
 
Old 04-07-2009, 12:40   #4 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 48
Member: 236106
Status: Offline
Thanks Meter: 11
its because your a2 credits dont work on s1 phones as product supporter wants you to buy seperate credits for s1 phones.they have to make money somehow.what good are your a2 and normal se phone credits when you can unlock a2 and other se phones free with other tools.other tools also let you use same credits that you used to use for unlocking a2 and other se phones.so se king product supporter thats not on .what you going to do about this situation please can there be a soulotion to this.i have 98 credits left user name sf00021 cheers thanks
 
Old 04-07-2009, 15:32   #5 (permalink)
No Life Poster
 
EDV11's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Spain
Posts: 741
Member: 9489
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by ganto View Post
its because your a2 credits dont work on s1 phones as product supporter wants you to buy seperate credits for s1 phones.they have to make money somehow.what good are your a2 and normal se phone credits when you can unlock a2 and other se phones free with other tools.other tools also let you use same credits that you used to use for unlocking a2 and other se phones.so se king product supporter thats not on .what you going to do about this situation please can there be a soulotion to this.i have 98 credits left user name sf00021 cheers thanks
If that's true, then I will just get a SETool new account. I don't support cheaters
 
Old 04-07-2009, 18:57   #6 (permalink)
No Life Poster
 
byteforce's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: gsmcity
Age: 35
Posts: 2,723
Member: 21296
Status: Offline
Sonork: 100.1575170
Thanks Meter: 278
I don't think so. I asked xhb145 on MSN and he said to me that remaining logs left from previous accounts will be able to unlock S1 phones. Also with those credits I was able to unlock all platforms: PDA, DB2012, PNX5230, DB2020, A2 and why to make such a bad job pushing us to buy new credits for S1 phones.......

Waiting for official answer from supporters

BR

Quote:
Originally Posted by ganto View Post
its because your a2 credits dont work on s1 phones as product supporter wants you to buy seperate credits for s1 phones.they have to make money somehow.what good are your a2 and normal se phone credits when you can unlock a2 and other se phones free with other tools.other tools also let you use same credits that you used to use for unlocking a2 and other se phones.so se king product supporter thats not on .what you going to do about this situation please can there be a soulotion to this.i have 98 credits left user name sf00021 cheers thanks
 
Old 04-07-2009, 19:15   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 447
Member: 724413
Status: Offline
Sonork: 100.1588023
Thanks Meter: 204
to all

all seking server just back now.
 
Old 04-07-2009, 19:38   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 16
Member: 909646
Status: Offline
Sonork: 1580294
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by sekingteam View Post
all seking server just back now.
eventually,dream come ture~nice team!
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SE w395 i want to unlock.....what is this problem? adamsquall Universalbox 2 03-29-2010 14:11
Why this problem pls help me out! Shantobhai UST Pro II 6 06-17-2009 16:53
6280 v3.70 cant be unlock by new update! why this problem?? khem BB5BOX 0 04-08-2008 17:48
Why this problem ? e-gsmshop MT-BOX 2 06-13-2007 16:42

 



All times are GMT +1. The time now is 05:08.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28927 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO