GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > BB5 Box by D.K.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-16-2008, 17:37   #16 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2008
Posts: 635
Member: 764475
Status: Offline
Sonork: 100.1574238
Thanks Meter: 188
http://img100.imageshack.us/my.php?i...8gerrordn8.jpg

i have sam problem

Last edited by gsm-traders; 11-16-2008 at 18:38.
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 18:06   #17 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Posts: 624
Member: 147039
Status: Offline
Thanks Meter: 66
put phone in local mode and repeat unlock procedure.
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 18:08   #18 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2008
Posts: 635
Member: 764475
Status: Offline
Sonork: 100.1574238
Thanks Meter: 188
Quote:
Originally Posted by KOBOL View Post
put phone in local mode and repeat unlock procedure.
sam problem man ................................
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 18:36   #19 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Location: P.R.China
Age: 30
Posts: 387
Member: 162387
Status: Offline
Sonork: 100.86669
Thanks Meter: 456
Quote:
Originally Posted by gsm_marrakech View Post
Hello,
read info with JAF and say me hardware version of the N95-8GB i bet i know what is the problem. The HW version 4130 is NOT WORK there are probably some power problems, as dejan described. Try change resistor and try again this HW version. About problems with JAF and phones

The HW 4150 working perfect without any problem, there seems be not any issue.

I am waiting your test and your comments on this

Best Wishes,
Susan
www.gsm-traders.com
Attached Images
File Type: jpg HW_4130_Not_working.jpg (76.6 KB, 224 views)
File Type: jpg HW_4150_working.jpg (86.7 KB, 190 views)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsm-traders For This Useful Post:
Old 11-16-2008, 22:11   #20 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2008
Posts: 635
Member: 764475
Status: Offline
Sonork: 100.1574238
Thanks Meter: 188
Quote:
Originally Posted by gsm-traders.com View Post
Hello,
read info with JAF and say me hardware version of the N95-8GB i bet i know what is the problem. The HW version 4130 is NOT WORK there are probably some power problems, as dejan described. Try change resistor and try again this HW version. About problems with JAF and phones

The HW 4150 working perfect without any problem, there seems be not any issue.

I am waiting your test and your comments on this

Best Wishes,
Susan
www.gsm-traders.com
new problem after clik unlock error boot phone
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 23:13   #21 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2008
Posts: 635
Member: 764475
Status: Offline
Sonork: 100.1574238
Thanks Meter: 188
new n95 8g unlock by dejan sp2 error boot

i have 3 phone n95 8g

1 phone HW_4130 error get pm size

2 phone HW_4150 read ok make backup ok after click unlock error boot phone

3 phone HW_4150 read ok make backup ok after click unlock error boot phone

plz mr dejan fix my problem
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 23:13   #22 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Location: P.R.China
Age: 30
Posts: 387
Member: 162387
Status: Offline
Sonork: 100.86669
Thanks Meter: 456
Quote:
Originally Posted by gsm_marrakech View Post
new problem after clik unlock error boot phone

Please connect JAF, read info and tell me what HW version is shown?

Best Wishes,
Susan
www.gsm-traders.com
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 23:20   #23 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2008
Posts: 635
Member: 764475
Status: Offline
Sonork: 100.1574238
Thanks Meter: 188
Quote:
Originally Posted by gsm-traders.com View Post
Please connect JAF, read info and tell me what HW version is shown?

Best Wishes,
Susan
www.gsm-traders.com

Powering the phone...
Reading...
MCU SW version: V 06wk41v46.1
13-11-07
RM-320
(c) Nokia
HW version: 4150
PCI version:
RFIC version:  17141715
DSP version: mc_3131_ICPR62_2007w44
APE SW Core version: 15.0.015
APE Variant version: 15.0.01580.01
APE Test version: rm320_eno_2007wk45v0.020
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 23:21   #24 (permalink)
Freak Poster
 
misiu22's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: GSMinators LAND
Age: 30
Posts: 445
Member: 661523
Status: Offline
Thanks Meter: 205
Quote:
Originally Posted by gsm_marrakech View Post
i have 3 phone n95 8g


1 phone HW_4130 error get pm size

2 phone HW_4150 read ok make backup ok after click unlock error boot phone

3 phone HW_4150 read ok make backup ok after click unlock error boot phone


plz mr dejan fix my problem

Read this post, modify and post result. You are not alone getting this errors!

About problems with JAF and phones



br misiu22
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 23:31   #25 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2008
Posts: 635
Member: 764475
Status: Offline
Sonork: 100.1574238
Thanks Meter: 188
boot phone error ...................

http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...17#post3857417

Last edited by .::allgsmkey::.; 11-16-2008 at 23:40.
  Reply With Quote
Old 11-16-2008, 23:39   #26 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2008
Posts: 635
Member: 764475
Status: Offline
Sonork: 100.1574238
Thanks Meter: 188
Quote:
Originally Posted by misiu22 View Post
Read this post, modify and post result. You are not alone getting this errors!

About problems with JAF and phones



br misiu22
sam problem boot phone error
  Reply With Quote
Old 11-17-2008, 01:41   #27 (permalink)
Freak Poster
 
misiu22's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: GSMinators LAND
Age: 30
Posts: 445
Member: 661523
Status: Offline
Thanks Meter: 205
Quote:
Originally Posted by gsm_marrakech View Post
boot phone error ...................

http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...17#post3857417
Bro haven't you forgot to copy this rapido file "RAPIDOv11_2nd.fg" to root directory? Maybe there is the problem for no booting your phones. I already wrote here on forum that i had errors but after force the phone with power on button the phone finally started to go to local mode and it was also then when i started to unlock n95:s 8gb without modify any cable or box. Some people write that it don't work for them but it works 100% for me. Hope you will solve your problem. Check if your cable are good, sometimes it doesn't matter what you do because it's cable problem and check your usb, maybe not enough power.

regards
  Reply With Quote
Old 11-17-2008, 13:42   #28 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2008
Posts: 635
Member: 764475
Status: Offline
Sonork: 100.1574238
Thanks Meter: 188
Quote:
Originally Posted by gsm-traders.com View Post
Hello,
read info with JAF and say me hardware version of the N95-8GB i bet i know what is the problem. The HW version 4130 is NOT WORK there are probably some power problems, as dejan described. Try change resistor and try again this HW version. About problems with JAF and phones

The HW 4150 working perfect without any problem, there seems be not any issue.

I am waiting your test and your comments on this

Best Wishes,
Susan
www.gsm-traders.com
is poosibel to change hw versoin
  Reply With Quote
Old 11-17-2008, 14:56   #29 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2003
Location: Lithuania
Age: 41
Posts: 256
Member: 34549
Status: Offline
Thanks Meter: 18
I have N95 8GB HW version 4151. Unlocker show " Error get PM size"
  Reply With Quote
Old 11-17-2008, 15:36   #30 (permalink)
Freak Poster
 
elhoukka's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: bOlIvIa
Age: 31
Posts: 135
Member: 50632
Status: Offline
Sonork: professor vesuviano
Thanks Meter: 32
same Probhleme with HW4151 after change the resistor the phone don't power on yet , now with the old ressistor phone enter LOCAL MODE fine , but always error get pm size when make backup


Anny sollution for HW4151 or is not supported Hardware version ....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to elhoukka For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with JAF and P-Key...! SSAC70 J.A.F. By Jafsupport.com 4 02-03-2008 21:41

 



All times are GMT +1. The time now is 11:25.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.43536 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO