GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SpiderMan

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-25-2010, 19:55   #1 (permalink)
Freak Poster
 
gsm alok's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Earth
Posts: 404
Member: 1186039
Status: Offline
Sonork: 100.1593919
Thanks Meter: 76
spiderman box problem .........

Any problem spiderman box send me your box i can solve your box problem.......
 
The Following User Says Thank You to gsm alok For This Useful Post:
Old 02-26-2010, 16:00   #2 (permalink)
Freak Poster
 
KUMARANSUGUMAR's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: INDIA
Age: 24
Posts: 384
Member: 726340
Status: Offline
Sonork: 100.1624264
Thanks Meter: 58
i am using spider man. somedays it is not working properly. the problem is working mobiles also not detects pinout. how to solve the problem? i have reinstall the exe also. pls explain it
 
Old 02-26-2010, 18:49   #3 (permalink)
Freak Poster
 
gsm alok's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Earth
Posts: 404
Member: 1186039
Status: Offline
Sonork: 100.1593919
Thanks Meter: 76
plzzz send your box i can solve your problem.............
 
Old 03-02-2010, 13:46   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 88
Member: 744022
Status: Online
Thanks Meter: 14
same here bro the box is get connected but it can't find pinouts i reinstall spiderman .exe or repair it but its still same problume plzz help me wt can i do now how can i repair my box
 
Old 03-02-2010, 15:02   #5 (permalink)
Freak Poster
 
sijibae's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Indonesia
Posts: 451
Member: 1169189
Status: Offline
Sonork: 100.1591528
Thanks Meter: 94
Use correct cable, loader and readn for supported models.
 
Old 03-17-2010, 13:40   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 116
Member: 487099
Status: Offline
Thanks Meter: 12
My spiderman box after update Usb device not recognized
Today i am facing problem when i connect box to my pc.

messege shown Usb device not recognized .

before this matter i was use this box working well . problem creating when i press online update box from soft.

after that box not connect to pc and shown above message. when i see device manager not show Spider usb box 2007 . it's show unknown device.
MY EMail ID:-mdiblu@yahoo.com
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem in spiderman box... didin yulian SpiderMan 7 12-30-2010 09:34
spiderman box problem pls. help razib143 SpiderMan 2 12-08-2009 22:55
Problem With Spiderman Box abeq SpiderMan 3 04-27-2009 20:51
new problem with spiderman box gsm-lord SpiderMan 8 01-28-2009 15:30
big problem in spiderman box mogrem.soft SpiderMan 6 12-13-2008 15:32

 



All times are GMT +1. The time now is 11:19.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34156 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO