GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Micro-Box Team Products > Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-29-2017, 13:12   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 353
Member: 2116178
Status: Offline
Thanks Meter: 27
How To Unlock ALC 1051?


Can Microboc Unlock Alcatel 1051 Phone? if yes How?
  Reply With Quote
Old 06-30-2017, 11:38   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 353
Member: 2116178
Status: Offline
Thanks Meter: 27
I need Help. can write support firmware.
  Reply With Quote
Old 06-30-2017, 14:54   #3 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,474
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 9,176
Donate money to this user
Go here and ceck: TUTORIALS - MICRO BOX V3.0 THE BEST MULTI PLATFORM UNLOCKING TOOL !

Or ceck by yorself from Support area or from Last AIO SW
  Reply With Quote
Old 07-04-2017, 11:38   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 353
Member: 2116178
Status: Offline
Thanks Meter: 27
Cant find How To Flash Alcatel 1051?
  Reply With Quote
Old 07-04-2017, 11:43   #5 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,474
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 9,176
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by cruse View Post
Cant find How To Flash Alcatel 1051?
Sorry, we not give any Flash File....

Use "Search" button in forum for this.

Br
allumts
  Reply With Quote
Old 07-04-2017, 13:26   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 353
Member: 2116178
Status: Offline
Thanks Meter: 27
I Already Find Firmware in Support Area. But How to Flash?
  Reply With Quote
Old 07-04-2017, 13:35   #7 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,474
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 9,176
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by cruse View Post
I Already Find Firmware in Support Area. But How to Flash?
There' FLASH option in SW Micro-Box? (i not remember), if yes use and flash.

If not samething of first, Use "Search" in forum.

Br
allumts
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:55.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27228 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO