GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Micro-Box Team Products > Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2017, 18:06   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: London
Age: 39
Posts: 370
Member: 42036
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Invalid file format error help.


Hello there, after update to the 4.0.1.4 was working fine, and next day, can't open the sw, give error 'invalid file format' ...., already tried reinstall the drive, and also install the latest 4.0.1.5, still same problems. please help.
  Reply With Quote
Old 04-28-2017, 22:18   #2 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,050
Member: 1564612
Status: Online
Thanks Meter: 8,491
Donate money to this user
Can post some info more like screenshoot please.

NOTE: if are using any "Sharing Port Program" it's Not allowed by Micro-Box.
  Reply With Quote
Old 05-01-2017, 09:04   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: London
Age: 39
Posts: 370
Member: 42036
Status: Offline
Thanks Meter: 5
i am not using any 'share port programs', will upload some screen shot tomorrow as bank holiday today.
  Reply With Quote
Old 05-02-2017, 10:09   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: London
Age: 39
Posts: 370
Member: 42036
Status: Offline
Thanks Meter: 5
screen shot for the error message.

error2.JPG

error4.JPG

error5.JPG

error1.JPG
  Reply With Quote
Old 05-02-2017, 10:18   #5 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,050
Member: 1564612
Status: Online
Thanks Meter: 8,491
Donate money to this user
Hello, it's you PC issue.

Are using Old SO like Win Xp?

From wat i can see of here Fault Update in you SO, like Net Frame or Visual C+++

Let me know what SO are using...sure you have lost some Important side of you SO.

BR
allumts
  Reply With Quote
Old 05-02-2017, 19:26   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: London
Age: 39
Posts: 370
Member: 42036
Status: Offline
Thanks Meter: 5
it is windows xp operation system, but I never had any problems before.
  Reply With Quote
Old 05-02-2017, 19:55   #7 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,050
Member: 1564612
Status: Online
Thanks Meter: 8,491
Donate money to this user
Also my Grandfather 4 days ago was in life.....

It's you Pc issue 100%.

Try with other Updatate SO like win 7 or also XP Updatate good and will see that not have issue....

We can do nothing for you Xp corrupted sorry, try of repair and Update.

Br
allumts
  Reply With Quote
Old 05-03-2017, 00:14   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: London
Age: 39
Posts: 370
Member: 42036
Status: Offline
Thanks Meter: 5
thought you can help .. no worries, I am sure can be sorted as it was working just before the update. thanks anyway.
  Reply With Quote
Old 05-03-2017, 11:11   #9 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,050
Member: 1564612
Status: Online
Thanks Meter: 8,491
Donate money to this user
Hello, say right:

Quote:
was working just before the update
Before!!!

And now with this Update Not work more becouse XP Update are years that not are more released, so repair you SO or use other SO and will see that all turn back working fine, problem is in you pc NOT in our server or Update...all working fine!!!

All Our Drivers and Setup are Signed by Microsoft, so in you very Old SO now not work more becouse Microsoft sure has detected someone of NO MORE supported...like "Invalid Format.

It's all.

BR
allumts
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:05.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.60273 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO