GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Micro-Box Team Products > Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2012, 10:16   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Miluk's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: PL
Posts: 234
Member: 384541
Status: Offline
Thanks Meter: 90
Micro-box "invalid pointer operation" [Solved]

hi
From some time in each update I have the same problem.
When start software i see only loading splash (on which see box found, serial number, etc)
and later 3 sec working panel (picture on bottom) and and after that closing oneself.
Somebody have idea what is wrong?
BR
Miluk

  Reply With Quote
Old 04-02-2012, 21:52   #2 (permalink)
Product Supporter
 
gsm9l's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RO, Nasaud
Posts: 5,866
Member: 343657
Status: Offline
Sonork: 100.1575777
Thanks Meter: 6,907
Donate money to this user
Try to use latest software. On which operating sistem you get this ?

WBR,
gsm9l
  Reply With Quote
Old 04-04-2012, 23:26   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Miluk's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: PL
Posts: 234
Member: 384541
Status: Offline
Thanks Meter: 90
Hi
Windows XP SP3
On new version 2.0.8.4 is the same problem.
When I start before versions like 2.0.1.8 and others I have message showed on screenshot on bottom.
The same situation is on 2 computers in my service.
BR
Miluk
  Reply With Quote
Old 04-11-2012, 17:38   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Miluk's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: PL
Posts: 234
Member: 384541
Status: Offline
Thanks Meter: 90
hi
No idea why this tread is marked like [Answered]
Still my problem is not solved, so please
microbox supporters for help.
Br
Miluk
  Reply With Quote
Old 04-11-2012, 18:47   #5 (permalink)
Product Supporter
 
gsm9l's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RO, Nasaud
Posts: 5,866
Member: 343657
Status: Offline
Sonork: 100.1575777
Thanks Meter: 6,907
Donate money to this user
I marked it answered coz it's answered. Here you have all info for that.

Use latest AIO or starting with 2.x.x.x on a clean operating system and you will not get this message again. All this was already said in this thread. Also sniffers and other softwares that interfeer with Micro-Box are not allowed.

WBR,
gsm9l
  Reply With Quote
Old 10-12-2012, 23:11   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Miluk's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: PL
Posts: 234
Member: 384541
Status: Offline
Thanks Meter: 90
Just install brand new os
Is installed on xp pro update SP3, and only micro box and booom!!!
The same problem.
any idea now??

BR
Miluk
  Reply With Quote
Old 10-15-2012, 08:24   #7 (permalink)
Product Supporter
 
gsm9l's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: RO, Nasaud
Posts: 5,866
Member: 343657
Status: Offline
Sonork: 100.1575777
Thanks Meter: 6,907
Donate money to this user
Contact me on sonork and will see with teamviewer what's the problem.

WBR,
gsm9l
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsm9l For This Useful Post:
Old 10-25-2012, 19:46   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Miluk's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: PL
Posts: 234
Member: 384541
Status: Offline
Thanks Meter: 90
All working ok on another clean OS. Problem was on lenovo additions to os reloaded from image recovery.

Thanks
BR
Miluk
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:12.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.19809 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO