GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Micro-Box Team Products > Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-26-2008, 14:08   #61 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 377
Member: 498158
Status: Offline
Thanks Meter: 20

hi pls do something about updater pls 2much prblm with this soft pls
  Reply With Quote
Old 07-26-2008, 14:15   #62 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 377
Member: 498158
Status: Offline
Thanks Meter: 20
micro box manufactry take good care and listen to people online cuz we have 2much prblm with this box chelk alcatel Seris like S211 click on read fone
u i'll get the reply and ur box updater
  Reply With Quote
Old 07-26-2008, 16:11   #63 (permalink)
No Life Poster
 
midou01's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Tunisia
Age: 37
Posts: 2,142
Member: 40632
Status: Offline
Sonork: 98231
Thanks Meter: 1,592
Quote:
Originally Posted by deal1975 View Post
micro box manufactry take good care and listen to people online cuz we have 2much prblm with this box chelk alcatel Seris like S211 click on read fone
u i'll get the reply and ur box updater
Ok we will make updater more easier especially for low ressource pc.
  Reply With Quote
Old 07-28-2008, 06:32   #64 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: Auckland, NZ
Age: 42
Posts: 301
Member: 114797
Status: Offline
Thanks Meter: 23
I just got my MicroBox today and tried to activate the username/password. I managed to install the driver correctly but I get an Error 1003 when i tried to get the serial number. What's wrong? Thanks in advance.
  Reply With Quote
Old 07-28-2008, 10:42   #65 (permalink)
No Life Poster
 
midou01's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Tunisia
Age: 37
Posts: 2,142
Member: 40632
Status: Offline
Sonork: 98231
Thanks Meter: 1,592
Quote:
Originally Posted by kiwiboi View Post
I just got my MicroBox today and tried to activate the username/password. I managed to install the driver correctly but I get an Error 1003 when i tried to get the serial number. What's wrong? Thanks in advance.
error 1003 discussed many times in this section, plz do a search and you will find an answer.
  Reply With Quote
Old 07-28-2008, 13:39   #66 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 48
Member: 275296
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Hi Micro Box Team,

Got my box a few days ago and still not been able to use it.
I have registerd on the support site and my account has been activated.

Just have a problem when trying to update the box with "update2.exe"
It says trying to connect: ok
Then the software just disapeers???

Tried on 2 pcs 1 running XP SP3 & Win2000 same on both pc's.


Please Help!
  Reply With Quote
Old 07-29-2008, 02:56   #67 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: uk
Posts: 15
Member: 627547
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thnks for good sport 29 hur stillwaiting for activation good wrok box of the month

Quote:
Originally Posted by midou01 View Post
To be able to use Microbox without problems you have to follow this steps when you use it for the first time:
  1. Connect the box and install the drivers.
  2. Download Microbox SN reader to be able to read SN.
  3. Register on microbox web site with filling the necessery details to be able to activate your account.
  4. When you have your login and pass activated, download update2.exe (in directory: Microbox_Updater/ on support area)
  5. Update your box firmwareto be able to use the latest modules.
You will be notified by Email (after registering) for all updates if you tick "I want to recieve news updates" in registration form. It is recommended.


PS:
  • PLZ read well this steps and follow them exactly.
  • Any lack of informations in user form result in non activation untill repeat exact process.
  • Box SN is really important, you have to read it (look step 2) before registering.
  • Activation process can take up to 5 hours, so you have to wait untill you recieve notification mail. Activation is not instantly as we need to do some verifications.

WBR
thnks for good sport 29 hur stillwaiting for activation good wrok box of the month
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to muhammad_25 For This Useful Post:
Old 07-29-2008, 09:37   #68 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 48
Member: 275296
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
Originally Posted by Technodreamer View Post
Hi Micro Box Team,

Got my box a few days ago and still not been able to use it.
I have registerd on the support site and my account has been activated.

Just have a problem when trying to update the box with "update2.exe"
It says trying to connect: ok
Then the software just disapeers???

Tried on 2 pcs 1 running XP SP3 & Win2000 same on both pc's.


Please Help!
Sorted this myself but i had to keep trying the update2.exe software
Just keep trying if your having the same problem,
I had to keep starting the software around 30-40 times before it stayed on.

Looks like the update software has a problem on some pc's
  Reply With Quote
Old 07-29-2008, 10:53   #69 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 43
Member: 94038
Status: Offline
Thanks Meter: 0
its almost 24hours plssssssssse activate my box!!!

I have been waiting for almost 24 hours now for activation mail from you but so far nothing has happened! My email is [email protected]. if you want my serial number i will send it as well, why must activation take so long and affect someone's business?
  Reply With Quote
Old 07-29-2008, 11:17   #70 (permalink)
No Life Poster
 
.::Skylinks::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pakistan
Age: 30
Posts: 1,912
Member: 300354
Status: Offline
Sonork: 100.1577485
Thanks Meter: 759
For Users who have problem with updater_2 ...
With following things you can update your box..

1: You must have fast internet connection..(If speed goes down software will disappear)
2: Probebly your pc hardware is not suitable with updater try to change pc...
3: Keep trying to update your box if software disappear then try again & again..
4: Keep Mouse Pointer clicked On Software,s title box(header)...

If You got Luck then you,ll get your box updated and in working condition.. Till now i can only advice to carryone these steps until we get a suitable updater from micro box team...
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .::Skylinks::. For This Useful Post:
Old 07-30-2008, 00:36   #71 (permalink)
No Life Poster
 
midou01's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Tunisia
Age: 37
Posts: 2,142
Member: 40632
Status: Offline
Sonork: 98231
Thanks Meter: 1,592
Quote:
Originally Posted by .::Skylinks::. View Post
For Users who have problem with updater_2 ...
With following things you can update your box..

1: You must have fast internet connection..(If speed goes down software will disappear)
2: Probebly your pc hardware is not suitable with updater try to change pc...
3: Keep trying to update your box if software disappear then try again & again..
4: Keep Mouse Pointer clicked On Software,s title box(header)...

If You got Luck then you,ll get your box updated and in working condition.. Till now i can only advice to carryone these steps until we get a suitable updater from micro box team...
100% true m8, thanks for your advices and support , problem will be sorted soon on all pc.
  Reply With Quote
Old 07-30-2008, 02:21   #72 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: Auckland, NZ
Age: 42
Posts: 301
Member: 114797
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Quote:
Originally Posted by midou01 View Post
error 1003 discussed many times in this section, plz do a search and you will find an answer.

I did read all the threads in relation to Error 1003. I tried different PC, this PC's can run UST PRo, NS PRo, Infinity, SmartClip, JAF MultiBox with no problems at all. What do you think is missing? I have a very fast internet. Still getting Error 1003.

  Reply With Quote
Old 07-30-2008, 11:40   #73 (permalink)
No Life Poster
 
.::Skylinks::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pakistan
Age: 30
Posts: 1,912
Member: 300354
Status: Offline
Sonork: 100.1577485
Thanks Meter: 759
Quote:
Originally Posted by kiwiboi View Post
I did read all the threads in relation to Error 1003. I tried different PC, this PC's can run UST PRo, NS PRo, Infinity, SmartClip, JAF MultiBox with no problems at all. What do you think is missing? I have a very fast internet. Still getting Error 1003.

kindly can you attatch screen shot here
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::Skylinks::. For This Useful Post:
Old 07-31-2008, 00:56   #74 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: Auckland, NZ
Age: 42
Posts: 301
Member: 114797
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Here you go mate. Thanks for the reply.
Attached Images
File Type: jpg microerror.JPG (16.3 KB, 104 views)
  Reply With Quote
Old 07-31-2008, 13:00   #75 (permalink)
Freak Poster
 
tanja1's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: netherlands
Posts: 291
Member: 2867
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Quote:
Originally Posted by kiwiboi View Post
Here you go mate. Thanks for the reply.
Try this, it works for me

-Right-click your mouse on MicroBoxSam_cr v1.10.8.3 FINAL.exe (or other module)
-Then select properties.
-Near the top of the window select the compatibility tab
-Check the box marked "Run this program in compatibility mode for:"
-Then from the drop down menu just under that check box pick "Windows 98 / Windows Me".
-Now click apply and close the properties window
Attached Images
File Type: jpg microbox_compatibility.jpg (35.8 KB, 121 views)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
setool3 first instalation steps dance2009 SETool2 9 02-04-2009 05:41
4/11/2008 MICROBOX first in world update Bic phone Added for FREEEEEEEEEE samigsm78 Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 15 11-25-2008 12:24
01/07/2008 Microbox Full installer package 1.0 midou01 Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 9 07-13-2008 15:17
MIcrobox First in World Updates New Stock Ready For Ship samigsm78 Main Sales Section 0 07-01-2008 11:20
MC tool install step step... BesTCooL MC-Tool 0 01-15-2008 21:55

 



All times are GMT +1. The time now is 09:19.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.58767 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO