GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Micro-Box Team Products > Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-30-2017, 19:57   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2004
Age: 36
Posts: 580
Member: 63646
Status: Offline
Sonork: 1670920:45069
Thanks Meter: 11
Server : Not Ok [Server Work Fine]


Yesterdayevening en today i tried to connect and to go to support, i Always goy this log:
20:51:41 > Searching for device: OK! Found MB HTC PRO CABLE 2!
20:51:42 > MB HTC PRO CABLE 2 INFO:
20:51:42 > SERIAL NUMBER: E78A8A817BE********
20:51:42 > VERSION: 2.0
20:51:43 > Loading models: OK!
20:51:49 > GO SUPPORT: START!
20:52:11 > Checking server 1: NOT OK!
20:52:32 > Checking server 2: NOT OK!
20:52:54 > Checking server 3: NOT OK!
20:53:15 > Checking server 4: NOT OK!
20:53:37 > Checking server 5: NOT OK!
20:53:59 > Checking server 6: NOT OK!
20:54:20 > Checking server 7: NOT OK!
20:54:42 > Checking server 8: NOT OK!
20:55:03 > Checking server 9: NOT OK!
20:55:03 > GO SUPPORT: END!

I tried on differnt pc' not working on this moment by me.

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to 45069 For This Useful Post:
Old 06-02-2017, 11:00   #2 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 12,549
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 6,663
Donate money to this user
Server is Full working and Fine, must need of upload Video for show you that all work fine?

Have say you, ceck you drivers, ceck you cable and find where's problem from you side.

I haven't Special Pc or Special drivers have all how you and is working all fine.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 21:55.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.18785 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO