GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Micro-Box Team Products > Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2009, 20:22   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: France
Posts: 805
Member: 894650
Status: Offline
Thanks Meter: 11
unlock samsung c260 ?[ANSWERED & SOLVED]


how can I unlock samsung c260 with microbox ?

is that pin out unlock ?

pls help me
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 00:08   #2 (permalink)
No Life Poster
 
hitibiti's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Canada
Age: 38
Posts: 7,775
Member: 24023
Status: Offline
Sonork: 100.61317
Thanks Meter: 2,556
Donate money to this user
use cable for unlock this phone same as universal or ustpro or spt all use same pinout as microbox
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 10:11   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: France
Posts: 805
Member: 894650
Status: Offline
Thanks Meter: 11
I tried but it is not worked.
can u give the methode for that pls ?

best regards
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 10:56   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.::Skylinks::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pakistan
Age: 31
Posts: 1,911
Member: 300354
Status: Offline
Sonork: 100.1577485
Thanks Meter: 759
Quote:
Originally Posted by dance2009 View Post
I tried but it is not worked.
can u give the methode for that pls ?

best regards
Hello,

Can you Explain Here What error you are Getting? So we can Help you Step Furture..
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 11:24   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: France
Posts: 805
Member: 894650
Status: Offline
Thanks Meter: 11
how must I connect the cable to phone ? with battery or not ? is that pinout system ? pls help me.

best regards
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 11:43   #6 (permalink)
No Life Poster
 
.::Skylinks::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pakistan
Age: 31
Posts: 1,911
Member: 300354
Status: Offline
Sonork: 100.1577485
Thanks Meter: 759
Quote:
Originally Posted by dance2009 View Post
how must I connect the cable to phone ? with battery or not ? is that pinout system ? pls help me.

best regards
If you have used Proper cable then you don,t need to use External Power Supply or Battery...
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 11:51   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: France
Posts: 805
Member: 894650
Status: Offline
Thanks Meter: 11
is that pinout system ? I got only cable like pinout .
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 11:56   #8 (permalink)
No Life Poster
 
.::Skylinks::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pakistan
Age: 31
Posts: 1,911
Member: 300354
Status: Offline
Sonork: 100.1577485
Thanks Meter: 759
If phone wont poweron with cable then you can provide external voltage to poweron the phone..
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 11:57   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: France
Posts: 805
Member: 894650
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by .::Skylinks::. View Post
If you have used Proper cable then you don,t need to use External Power Supply or Battery...

pls can u help me ?

is that pinout system ? I got only cable like pinout
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 11:58   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Momo_Gsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Where Dreams Comes True...S4U
Posts: 5,365
Member: 755709
Status: Offline
Sonork: 100.1592000 Momo...
Thanks Meter: 6,635
you dont need Battery just plug cable and press power on shortly no hard with this. AND IF YOU WANNA SOLDER IT WILL BE EASY WITH THIS .
Attached Images
File Type: jpg Samsung-C260.jpg (9.1 KB, 105 views)
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 14:00   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: France
Posts: 805
Member: 894650
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by *****ri View Post
you dont need Battery just plug cable and press power on shortly no hard with this. AND IF YOU WANNA SOLDER IT WILL BE EASY WITH THIS .

I tried azs explained but there is no result.
pls help me
.
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 14:29   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: France
Posts: 805
Member: 894650
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by dance2009 View Post
I tried azs explained but there is no result.
pls help me
.

I trird as you explained but not worked.

SAMSUNG C260 UNLOCK: START!
ACTIVATING TEST MODE: ERROR!
SAMSUNG C260 UNLOCK: END!


pls help me
  Reply With Quote
Old 02-16-2009, 12:24   #13 (permalink)
No Life Poster
 
.::Skylinks::.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pakistan
Age: 31
Posts: 1,911
Member: 300354
Status: Offline
Sonork: 100.1577485
Thanks Meter: 759
That is Cable Problem... Make Sure You are Connecting Properly.

Either PHone is Powering on with That cable? Phone should be On for that operation
  Reply With Quote
Old 02-17-2009, 11:20   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: France
Posts: 805
Member: 894650
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by .::Skylinks::. View Post
That is Cable Problem... Make Sure You are Connecting Properly.

Either PHone is Powering on with That cable? Phone should be On for that operation
thank you for your reply.

normaly to connect the cable to phone, I must remove the batteray.
so how can I on the phone ?

how can I provide external voltage to power on the phone ?
pls can u help me ?
  Reply With Quote
Old 02-17-2009, 12:10   #15 (permalink)
No Life Poster
 
free1600's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: /Fr/Ch\Ro\
Age: 34
Posts: 1,330
Member: 467911
Status: Offline
Thanks Meter: 349
what other box you have because I don't have Micro-Box and don't know to explain procedure with
but if you have cable com or beter look to picture and you understand for build the cable
now you can build your cable you need to know the pinouts for your box where
is your vpp tx rx gnd for rj45 and build it; you don't need battery to phone when you feed with vpp!!

br,
free1600
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samsung B3310[ANSWERED & SOLVED] boyette Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 2 04-16-2010 15:59
Samsung S3650[ANSWERED & SOLVED] danrachita Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 10 03-31-2010 10:45
unlock KU 580 ?[ANSWERED & SOLVED] dance2009 Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 5 03-15-2010 18:05
Samsung E2120[ANSWERED & SOLVED] whereruuk Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 7 03-05-2010 12:15
unlock sfr112 noir[ANSWERED & SOLVED] yasser07 Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 1 01-22-2010 15:47

 



All times are GMT +1. The time now is 16:42.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.52508 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO