GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > BB5BOX Products > BB5BOX > BB5 RPL

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2008, 07:13   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 89
Member: 319021
Status: Offline
Thanks Meter: 1
after write RPL still CONFIG KEY: FFFFFFF

I am write RPL with mt-box with all needed steps to 5300 but still config key:FFFFF.
may be RPL is not good?
Mr. manole can you chek rpl ? my login bb5rpl01437 imei : 356964012349699
  Reply With Quote
Old 04-03-2008, 09:58   #2 (permalink)
No Life Poster
 
The Repair Shop's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: In My Pub
Posts: 5,796
Member: 307549
Status: Offline
Thanks Meter: 170
Also keep trying to write it, some times it takes a few goes.
  Reply With Quote
Old 04-04-2008, 08:43   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: bangladesh
Posts: 273
Member: 545768
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Scanning RPL file...
NPC DATA OK...
VARIANT DATA NOT FOUND...
CCC DATA OK...
HWC DATA OK...
NPC APE DATA NOT FOUND...
VARIANT APE DATA NOT FOUND...
CCC APE DATA NOT FOUND...
HWC APE DATA NOT FOUND...
SIMLOCK DATA OK...
SIMLOCK KEY DATA OK...
SUPERDONGLE KEY DATA OK...
CMLA KEY DATA OK...
WMDRM PD DATA NOT FOUND...
Connecting to phone...
Writing SIMLOCK DATA and SIMLOCK DATA KEY...
Writing SUPER DONGLE KEY...
Failed... what do sir
  Reply With Quote
Old 04-12-2008, 23:45   #4 (permalink)
Freak Poster
 
waled descovery's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: egypt
Age: 31
Posts: 237
Member: 496262
Status: Offline
Sonork: 100.106398
Thanks Meter: 17
try write with jaf box
  Reply With Quote
Old 04-13-2008, 01:25   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: home
Age: 36
Posts: 164
Member: 725367
Status: Offline
Thanks Meter: 11
5300 with 6131 not sure when write rpl ........test many phone not ok.
  Reply With Quote
Old 04-15-2008, 04:32   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Afganixtan
Posts: 82
Member: 208759
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by .:GSM:. View Post
5300 with 6131 not sure when write rpl ........test many phone not ok.
Yes, accurate appraisal
  Reply With Quote
Old 04-15-2008, 17:03   #7 (permalink)
No Life Poster
 
harim_1981's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: tamilnadu, india.
Posts: 2,287
Member: 243961
Status: Offline
Sonork: 100.1591654
Thanks Meter: 92
yes sure....but it can be done ...trying with different Firmwares...
  Reply With Quote
Old 10-24-2008, 01:52   #8 (permalink)
No Life Poster
 
hassan1975's Avatar
 
Join Date: May 2003
Age: 39
Posts: 1,257
Member: 28819
Status: Offline
Thanks Meter: 215
Quote:
Originally Posted by rafauz View Post
I am write RPL with mt-box with all needed steps to 5300 but still config key:FFFFF.
may be RPL is not good?
Mr. manole can you chek rpl ? my login bb5rpl01437 imei : 356964012349699

no way to come any RPL not good

this rpl from nokia directly


made in what ur phone ?
  Reply With Quote
Old 10-24-2008, 02:17   #9 (permalink)
No Life Poster
 
yobb's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,034
Member: 337450
Status: Offline
Thanks Meter: 702
@hassan1975

Check the date bro.........6 months ago...
  Reply With Quote
Old 10-24-2008, 12:44   #10 (permalink)
Freak Poster
 
hrcell's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: at virgin galatic
Posts: 293
Member: 184884
Status: Offline
Thanks Meter: 564
@rafauz

read procedure in :http://forum.gsmhosting.com/vbb/f448/5300-failed-writing-rpl-please-help-616439/

same way to solve your problem

good luck
br
  Reply With Quote
Old 05-29-2009, 22:00   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 16
Member: 1035629
Status: Offline
Thanks Meter: 0
will fix this problem with bb5 rpl www.rplask.com
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help 707sc2 2008.03 after write rpl still freeze amm_hazz UST Pro II 3 09-06-2008 16:00
after writing rpl still unknown provider eljhay Gsmfather The Wholesale Unlocking Database 4 05-14-2008 23:07

 



All times are GMT +1. The time now is 03:19.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.25330 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO