GSM Shop

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > BB5BOX Products > BB5BOX > BB5 RPL

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-22-2008, 06:39   #1 (permalink)
No Life Poster
medie's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: Africa
Posts: 647
Member: 181277
Status: Offline
Thanks Meter: 75
marking RPL

Hi members can we make our rpl before erasing the phone
  Reply With Quote
Old 04-22-2008, 06:49   #2 (permalink)
No Life Poster
milankumardoshi's Avatar
Join Date: Apr 2005
Location: Welcome Back J.A.F
Age: 39
Posts: 500
Member: 135200
Status: Offline
Sonork: 100.1594691
Thanks Meter: 32
rpl making

you can backup rpl from phone with jaf ub or mt boxes but if the phone rpl area is good.
  Reply With Quote
Old 04-22-2008, 07:42   #3 (permalink)
No Life Poster
meisam's Avatar
Join Date: Feb 2005
Location: IRAN(land of heros)
Age: 35
Posts: 2,422
Member: 115172
Status: Offline
Thanks Meter: 186
You see,it won't be RPL rather you call it IMEI and SP DATA backup,these kind of back ups could be usefull just in case you have working phone and both areas must be backed up or you'll need to use RPL service.
  Reply With Quote
Old 04-27-2008, 19:36   #4 (permalink)
Product Supporter
boucettay's Avatar
Join Date: May 2005
Location: GB-key
Posts: 4,028
Member: 148814
Status: Offline
Sonork: 100.1576882
Thanks Meter: 4,049
i have 6300, i have backup of bb5box before unlock and now is in contact service
i need rpl to repair or i can do with only bb5box backup file
i flashed with different version and restored backup file, but still the same pproblem
imei is good, and sp daa too...
  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pls. turn off the "email notification" mark by default -=KnOeFz=- Board, Server and Login Problems/Support 1 03-07-2002 05:54
phone not loggin - funny mark on S&C35 monol Siemens Hardware Repair Area 6 03-04-2002 23:21
cannot make a call in c35...screen is displaying an exclamation mark sidharthaharish Siemens Hardware Repair Area 8 12-17-2001 20:34
C30+D1 x_tra card for 99; german Marks bonanza NON Siemens Brand (ODM Phones) 10 08-13-2001 18:57


All times are GMT +1. The time now is 00:39.

Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.19875 seconds with 8 queries