GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Matador Engine Products > AlcaBull

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2008, 21:02   #1 (permalink)
Product Supporter
 
pinheadZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Matador Engine OS
Posts: 890
Member: 7582
Status: Offline
Sonork: 100.91225
Thanks Meter: 4
--- AlcaBull --- Remote unlock Alcatel C701, C707, C717, C820, C825, ELLE-N3 ---


Hello to all our users,

Please use this thread to post all your user experiences / bugs / features request for our AlcaBull IMEI code calculator server.


More info about our service:

http://www.alcabull.com/alcatel-remote-unlock.html


Best regards,

AlcaBull TEAM!
www.alcabull.com
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pinheadZ For This Useful Post:
Old 01-18-2008, 11:32   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mbcommunication's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Murcia,Spain
Age: 39
Posts: 1,468
Member: 116918
Status: Offline
Sonork: 100.1590386
Thanks Meter: 559
Just got my username and password through on your very kind promotion and service works great 100% with instant codes.

Phone used was C707x locked to Movistar Spain

IMEI : 3549790101***xx
Prov.ID : C707X-2ETLES1
Nck : 3099206038
Spck : 2260626484
Credits :4
------------------------------


Thanks Alcabull team
  Reply With Quote
Old 01-19-2008, 14:09   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Location: Warwick, UK.
Age: 53
Posts: 123
Member: 102129
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I'm confused by this thread.

The title says,

--- AlcaBull --- Remote unlock ALL Alcatel by IMEI ---

But the software says,

Phones Supported

- Alcatel C701
- Alcatel C707
- Alcatel C717
- Alcatel C820
- Alcatel C825
- Alcatel ELLE-N3
- TCL M298

So is it ALL Alcatel or just these few listed?
  Reply With Quote
Old 01-19-2008, 14:41   #4 (permalink)
Product Supporter
 
pinheadZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Matador Engine OS
Posts: 890
Member: 7582
Status: Offline
Sonork: 100.91225
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by Road_Hog View Post
I'm confused by this thread.

The title says,

--- AlcaBull --- Remote unlock ALL Alcatel by IMEI ---

But the software says,

Phones Supported

- Alcatel C701
- Alcatel C707
- Alcatel C717
- Alcatel C820
- Alcatel C825
- Alcatel ELLE-N3
- TCL M298

So is it ALL Alcatel or just these few listed?
At the moment we support ALL latest Alcatel by IMEI, but soon we will update our server to support even old BF3 models also by IMEI.

Br,

www.AlcaBull.com
  Reply With Quote
Old 01-19-2008, 20:41   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Location: Warwick, UK.
Age: 53
Posts: 123
Member: 102129
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by pinheadZ View Post
At the moment we support ALL latest Alcatel by IMEI, but soon we will update our server to support even old BF3 models also by IMEI.

Br,

www.AlcaBull.com
Okay, I've tried to unlock a C550 on Vodafone UK and I get,

Wrong provider ID even though this is taken from the phone,

C550X-2AADGB1
  Reply With Quote
Old 01-19-2008, 20:43   #6 (permalink)
Product Supporter
 
pinheadZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Matador Engine OS
Posts: 890
Member: 7582
Status: Offline
Sonork: 100.91225
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by Road_Hog View Post
Okay, I've tried to unlock a C550 on Vodafone UK and I get,

Wrong provider ID even though this is taken from the phone,

C550X-2AADGB1
C550 is not supported by IMEI, its supported by cable.

Br,

www.alcabull.com
  Reply With Quote
Old 01-19-2008, 23:14   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Location: Warwick, UK.
Age: 53
Posts: 123
Member: 102129
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by pinheadZ View Post
C550 is not supported by IMEI, its supported by cable.

Br,

www.alcabull.com
Okay, so the title is misleading and needs to be changed.


--- AlcaBull --- Remote unlock ALL Alcatel by IMEI ---
  Reply With Quote
Old 01-22-2008, 22:22   #8 (permalink)
Freak Poster
 
DjCook's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Latvia, Riga
Age: 40
Posts: 276
Member: 20879
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Ello, Can anybody calculate the Reset Code for Alcatel OT-E207 Please? I Have already added x nck codes, from different Code Calc`s, so the cell is blocked..
Its a stupid situation, coz im not at home right now..
imei is: 353835012291763
Pr. ID: E207X-2ATBAT1

Locked to tele.ring Austria

Thanks For Helping, Best Regards to all of Ya..
  Reply With Quote
Old 01-23-2008, 14:17   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 86
Member: 280221
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Contacting server...
Ok...
Codes:
IMEI : 353205013397300
Prov.ID : C701X-2ARGFR1
Nck : 1411437900
Spck : 4277265044
I use this codes, but phone still locked.
  Reply With Quote
Old 01-23-2008, 17:07   #10 (permalink)
Freak Poster
 
suspans's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Romania
Age: 35
Posts: 336
Member: 319047
Status: Offline
Thanks Meter: 55
Hi , I used your server to get alcatel C701 unlocking code but without succes. I tried 4 times and no luck.Server tooked me 4 credits and no code . Some sort of server problem i guess. Check the picture for more info. Thanks.
Attached Images
File Type: jpg example.JPG (30.4 KB, 314 views)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to suspans For This Useful Post:
Old 01-23-2008, 18:23   #11 (permalink)
Freak Poster
 
suspans's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Romania
Age: 35
Posts: 336
Member: 319047
Status: Offline
Thanks Meter: 55
Hi , All done , finnaly I was able to get unlocking code. Thank you for your greatest service in unlocking alcatel phones via IMEI and Id number.
  Reply With Quote
Old 01-23-2008, 18:27   #12 (permalink)
Product Supporter
 
pinheadZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Matador Engine OS
Posts: 890
Member: 7582
Status: Offline
Sonork: 100.91225
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by soldier2006 View Post
Contacting server...
Ok...
Codes:
IMEI : 353205013397300
Prov.ID : C701X-2ARGFR1
Nck : 1411437900
Spck : 4277265044
I use this codes, but phone still locked.
Please post here what message is displaying phone exactly when phone asks for key, and what message says phone when you enter codes, please copy exact word by word of what is phone displaying.

Best regards,

www.alcabull.com
  Reply With Quote
Old 01-23-2008, 19:30   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 86
Member: 280221
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by pinheadZ View Post
Please post here what message is displaying phone exactly when phone asks for key, and what message says phone when you enter codes, please copy exact word by word of what is phone displaying.

Best regards,

www.alcabull.com
Thanks!!! All is OK. I dont know why phone not unlocked. I took him after some hours and tried to enter code one more time. Its unlocked.
  Reply With Quote
Old 01-25-2008, 13:01   #14 (permalink)
Product Supporter
 
pinheadZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Matador Engine OS
Posts: 890
Member: 7582
Status: Offline
Sonork: 100.91225
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by DjCook View Post
My NOD 32 Antivirus has Alerted while downloading Alcabull Unlock Client, what does that mean???
23.01.2008 23:10:14 HTTP filter file http://www.alcabull.com/download/Alc...lator_v1.1.exe a variant of Win32/Packed.Themida application connection terminated - quarantined So??
This is because EXE packer (Themida) is detected by some anti-virus as virus, but IS NOT A VIRUS, so if you download directly the software from our website you are safe.

Br,

www.alcabull.com
  Reply With Quote
Old 01-25-2008, 13:36   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2002
Location: cmr
Age: 51
Posts: 280
Member: 8970
Status: Offline
Thanks Meter: 4
i got this IMEI : 353205012575963
Prov.ID : C701X-2ARGFR1
Nck : 0363663927
Spck : 2031667229

but when insert phone say in process, pls wait then ask me code again. what to do
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
alcatel c701 & c717 gsm_zone Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 5 01-13-2009 10:59
Wanted Alcatel OT-C820, C825, C826, C700, C701, C707, C717, LAVA, ELLE N3, Mandari... InfinitySupport Infinity-Box 4 08-09-2008 02:17
- MANUAL - How to unlock Alcatel C701, C707, C717, C820, C825 with AlcaBull pinheadZ AlcaBull 17 06-01-2008 05:57
UPDATE: 2008-01-14 - Alcatel C701, C707, C717, C820, C825 USB Code Reader pinheadZ AlcaBull 8 02-18-2008 16:46
Cable Scheme For Alcatel C701, C707 ? Juanitoesn TSMbox+ 6 01-07-2008 19:17

 



All times are GMT +1. The time now is 20:36.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.53940 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO