GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-21-2017, 13:20   #16 (permalink)
uca
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 29
Member: 2495156
Status: Offline
Thanks Meter: 2

Quote:
Originally Posted by Velko View Post
Thanks Bro !

All is ok !
i turn it on by the combination that souma_k say but with which program i remove i try with z3x,chimera too but nothing it has frp stil
  Reply With Quote
Old 04-21-2017, 14:06   #17 (permalink)
No Life Poster
 
souma_k's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: IN THIS WORLD ,LB,RO,
Posts: 798
Member: 1933823
Status: Offline
Thanks Meter: 312
Bro flash system from stock rom and it eill boot normally and you cand enter settings and factory reset (not from recovery)
Quote:
Originally Posted by uca View Post
i turn it on by the combination that souma_k say but with which program i remove i try with z3x,chimera too but nothing it has frp stil

IF YOU.LIKE WHAT I POST PRESS❤ THANKS BUTTON
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to souma_k For This Useful Post:
Old 04-21-2017, 14:13   #18 (permalink)
uca
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 29
Member: 2495156
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by souma_k View Post
Bro flash system from stock rom and it eill boot normally and you cand enter settings and factory reset (not from recovery)



IF YOU.LIKE WHAT I POST PRESS❤ THANKS BUTTON
thank you it woks you just earn a comment from me my friend
  Reply With Quote
Old 04-21-2017, 14:16   #19 (permalink)
No Life Poster
 
souma_k's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: IN THIS WORLD ,LB,RO,
Posts: 798
Member: 1933823
Status: Offline
Thanks Meter: 312
Very good
B.R
Quote:
Originally Posted by uca View Post
thank you it woks you just earn a comment from me my friend

IF YOU.LIKE WHAT I POST PRESS❤ THANKS BUTTON
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to souma_k For This Useful Post:
Old 04-27-2017, 09:13   #20 (permalink)
Freak Poster
 
tomi_no's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Slovakia
Posts: 263
Member: 965
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Not work for me. I flash AdbEnabled_A510FXXU4_.tar, then Reset FRP ok.
Black screen, flash back A510FXXU4BQC1_A510FOXX4BQC1_ORX = still frp,
flash back only sboot and boot from stock = still frp, flash back stock without boot.img = restarts

please help

BR Tomi
  Reply With Quote
Old 04-29-2017, 15:48   #21 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: france
Posts: 64
Member: 244251
Status: Offline
Thanks Meter: 3
this solution works for someone ?
  Reply With Quote
Old 04-30-2017, 16:55   #22 (permalink)
No Life Poster
 
galijus's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Age: 38
Posts: 899
Member: 1131244
Status: Offline
Sonork: 100.1596724
Thanks Meter: 311
I have the same problem.If I flash AdbEnabled_A510FXXU4_.tar,set go to black screen and enable adb,and I can bypass frp with z3x,but I cant reset from menu because do not see anything. Set can be alive only if I flash boot.img from stock rom,but after that frp is still on.
Please some clarification of procedure to reset frp with this method?
  Reply With Quote
Old 04-30-2017, 17:06   #23 (permalink)
No Life Poster
 
galijus's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Age: 38
Posts: 899
Member: 1131244
Status: Offline
Sonork: 100.1596724
Thanks Meter: 311
Quote:
Originally Posted by souma_k View Post
https://drive.google.com/file/d/0B4y...ew?usp=sharing

IF YOU.LIKE WHAT I POST PRESS❤ THANKS BUTTON
Can you please write exactly procedure to reset frp? What is needed to flash after reset frp with z3x,to enter setting to enable oem and reset? Because if I flash only system.img from stock,black screen,only when flash boot.img set is alive but frp is still on.
  Reply With Quote
Old 04-30-2017, 17:18   #24 (permalink)
No Life Poster
 
souma_k's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: IN THIS WORLD ,LB,RO,
Posts: 798
Member: 1933823
Status: Offline
Thanks Meter: 312
https://mega.nz/#!1A501RjJ!8lZK5yLMu...cpPFy7jbK60D-4
This is combination flash this file and after that flash system from stock rom you should have adb activated and you can enter the settings to reset the phone to factory

IF YOU.LIKE WHAT I POST PRESS❤ THANKS BUTTON
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to souma_k For This Useful Post:
Old 04-30-2017, 17:21   #25 (permalink)
No Life Poster
 
galijus's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Age: 38
Posts: 899
Member: 1131244
Status: Offline
Sonork: 100.1596724
Thanks Meter: 311
I will try and post results.Thank you.
  Reply With Quote
Old 04-30-2017, 19:49   #26 (permalink)
No Life Poster
 
galijus's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Age: 38
Posts: 899
Member: 1131244
Status: Offline
Sonork: 100.1596724
Thanks Meter: 311
Quote:
Originally Posted by souma_k View Post
https://mega.nz/#!1A501RjJ!8lZK5yLMu...cpPFy7jbK60D-4
This is combination flash this file and after that flash system from stock rom you should have adb activated and you can enter the settings to reset the phone to factory

IF YOU.LIKE WHAT I POST PRESS❤ THANKS BUTTON
After flash combination file,can enter in menu,it is factory binary 5.1.1,have adb enabled but there is no option for oem unlock,with z3x bypass frp is done but after reset nothing is change.I flash only system.img from stock after,but adb became disabled and looks like nothing is change,frp is still on.All variants tried and can not repair this set.Any new suggestion is appreciated.

Code:
Operation: Reset FRP
Selected model: SM-A510F
Software version: 28.1

Waiting ADB device... Ok
Reading phone info...
Model: SM-A510F
Android version: 5.1.1
Product code: SM2A510FZWASER
Phone version: A510FXXU4AQC2
PDA version: FA51_A510FXXU4AQC1
CSC version: 
CSC country code: 
CSC sales code: 
HW version: MP 0.200
Phone SN: RF8H40AFLPA
Chip name: EXYNOS7580
Modem board: SHANNON310
Security patch: 2015-11-01
RF cal date: 20160404
IMEI: 
Bypass FRP... Ok
For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset'
Done with Samsung Tool PRO v.28.1
  Reply With Quote
Old 04-30-2017, 19:50   #27 (permalink)
No Life Poster
 
souma_k's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: IN THIS WORLD ,LB,RO,
Posts: 798
Member: 1933823
Status: Offline
Thanks Meter: 312
Flash system only from stock fw use advanced mode
Quote:
Originally Posted by galijus View Post
After flash combination file,can enter in menu,it is factory binary 5.1.1,have adb enabled but there is no option for oem unlock,with z3x bypass frp is done but after reset nothing is change.I flash only system.img from stock after,but adb became disabled and looks like nothing is change.All variants tried and can not repair this set.Any new suggestion is appreciated.

Code:
Operation: Reset FRP
Selected model: SM-A510F
Software version: 28.1

Waiting ADB device... Ok
Reading phone info...
Model: SM-A510F
Android version: 5.1.1
Product code: SM2A510FZWASER
Phone version: A510FXXU4AQC2
PDA version: FA51_A510FXXU4AQC1
CSC version: 
CSC country code: 
CSC sales code: 
HW version: MP 0.200
Phone SN: RF8H40AFLPA
Chip name: EXYNOS7580
Modem board: SHANNON310
Security patch: 2015-11-01
RF cal date: 20160404
IMEI: 
Bypass FRP... Ok
For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset'
Done with Samsung Tool PRO v.28.1

IF YOU.LIKE WHAT I POST PRESS❤ THANKS BUTTON
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to souma_k For This Useful Post:
Old 04-30-2017, 19:55   #28 (permalink)
No Life Poster
 
galijus's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Age: 38
Posts: 899
Member: 1131244
Status: Offline
Sonork: 100.1596724
Thanks Meter: 311
From advanced mode I remove boot.img recovery.img userdata.img and remain only system.img from stock,after flash nothing changed.Frp is still on.D I need to flash something else?
  Reply With Quote
Old 04-30-2017, 19:58   #29 (permalink)
No Life Poster
 
souma_k's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: IN THIS WORLD ,LB,RO,
Posts: 798
Member: 1933823
Status: Offline
Thanks Meter: 312
The phone starts in normal mode or boot loop?

IF YOU.LIKE WHAT I POST PRESS❤ THANKS BUTTON
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to souma_k For This Useful Post:
Old 04-30-2017, 20:10   #30 (permalink)
No Life Poster
 
galijus's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Age: 38
Posts: 899
Member: 1131244
Status: Offline
Sonork: 100.1596724
Thanks Meter: 311
not boot up,do not have logo,I can only switch to download mode and have to flash again to revive.It can boot only if I flash stock boot.img and after I have samsung logo and setup screen,with frp on.It have android is upgrading optimasing app 20 of 50,and counting,finish boot and set is on with frp on,asking acount,no adb.

Last edited by galijus; 04-30-2017 at 20:15.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:58.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35995 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO