GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2009, 19:08   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 64
Member: 878864
Status: Offline
Thanks Meter: 3
A877 after unlock i have this problem


after unlock now i show only


Quote:
+

Tap the center of the target Repeat as the target moves

i know that need to touch u but not working. when i touch only vibrator working.

any idea ?
  Reply With Quote
Old 11-10-2009, 19:53   #2 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 21,466
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 178,041
Quote:
Originally Posted by gsm-faruks.com View Post
after unlock now i show only





i know that need to touch u but not working. when i touch only vibrator working.

any idea ?
may be hardware problem?
  Reply With Quote
Old 11-11-2009, 06:47   #3 (permalink)
No Life Poster
 
a.w.m.wafaz's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Sri Lanka , Kandy
Age: 29
Posts: 758
Member: 763865
Status: Offline
Sonork: Cvlvertcharges
Thanks Meter: 121
try flash brother
cheek hardware short
  Reply With Quote
Old 11-11-2009, 12:13   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 64
Member: 878864
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by a.w.m.wafaz View Post
try flash brother
cheek hardware short

were can i download flash files ?
  Reply With Quote
Old 11-11-2009, 13:16   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 64
Member: 878864
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i unlock with Z3X but customer in next day he come with this problem, and he saw never had this problem before.

i whant to know this problem coming from unlocking ?

other buttones working, also when i touch make vibratios but cant move the ( + )

Last edited by gsm-faruks.com; 11-11-2009 at 13:22.
  Reply With Quote
Old 11-12-2009, 11:58   #6 (permalink)
No Life Poster
 
..::Thanh_gsm::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ha Noi - Viet Nam
Age: 13
Posts: 1,290
Member: 207400
Status: Offline
Sonork: 100.1582556
Thanks Meter: 260
Quote:
Originally Posted by gsm-faruks.com View Post
i unlock with Z3X but customer in next day he come with this problem, and he saw never had this problem before.

i whant to know this problem coming from unlocking ?

other buttones working, also when i touch make vibratios but cant move the ( + )
Maybe he drop it, in my opinion I think it's not made by unlocking. It's hardware problem.
  Reply With Quote
Old 11-12-2009, 15:15   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: Pako new road,Nepal
Posts: 853
Member: 257603
Status: Offline
Sonork: 100.1605284
Thanks Meter: 141
Donate money to this user
Its not unlocking problem it is hardware problem.
  Reply With Quote
Old 11-12-2009, 17:27   #8 (permalink)
No Life Poster
 
freedomqn's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: 102 quy nhơn BĐ
Age: 9
Posts: 1,091
Member: 347720
Status: Offline
Sonork: xxx
Thanks Meter: 201
customer lied ^_^ kick him A**
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
did anyone have this problem nepoleanl UST Pro II 2 03-30-2010 11:11
SE w395 i want to unlock.....what is this problem? adamsquall Universalbox 2 03-29-2010 15:11
after update have this problem sirnavid2010 Cyclonebox 10 11-02-2009 10:31
after press unlock I have this on *** and BG3 pedroleroi VygisToolbox 3 01-04-2007 22:53
please .please i have this problem after try make conect with version 1.19 nabhan9 Infinity-Box 2 07-15-2006 19:59

 



All times are GMT +1. The time now is 10:03.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31419 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO