GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-19-2009, 18:03   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Age: 30
Posts: 1,494
Member: 153893
Status: Online
Thanks Meter: 182
Can i unlocked lg gt365 with z3x box?

pls z3x team is there anyway to unlocked lg gt365?b'cus i cant find it
in the list.
thx in advance
  Reply With Quote
Old 11-19-2009, 18:05   #2 (permalink)
Product Manager
 
..::Mr999::..'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: unlockonline
Age: 29
Posts: 3,968
Member: 154749
Status: Offline
Sonork: 100.92483
Thanks Meter: 835
try to read code as ks360 should be done but if its locked to Rogger or Fido network then after put code phone will be hang on GT365

and you can flash with normal KS360 files i did on TE365
  Reply With Quote
Old 11-19-2009, 18:40   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Age: 30
Posts: 1,494
Member: 153893
Status: Online
Thanks Meter: 182
Quote:
Originally Posted by ..::Mr999::.. View Post
try to read code as ks360 should be done but if its locked to Rogger or Fido network then after put code phone will be hang on GT365

and you can flash with normal KS360 files i did on TE365
it is at&t mode and am going to try reading it with ks360 and i well post
the resoures.
thx
  Reply With Quote
Old 01-26-2010, 11:49   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mediaextensions's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: K'dua , 3rd Fl Main K'si St GH
Posts: 1,036
Member: 1123079
Status: Offline
Sonork: 100.1586814
Thanks Meter: 337
It is fully supported now. Use Z3X to read code and input the code. You can also make direct unlock.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can i unlock LG E2120 with z3x Master Software Z3X-Team Products 2 03-19-2010 06:51
Can i unlock LG GD330 with Z3X , cannot fin in shell! svchost Z3X-Team Products 1 02-24-2010 10:31
I cant unlocked lg gt365 with micro box[ANSWERED] godwin Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 5 01-27-2010 16:05
Can i unlock LG U400 with z3x???? svchost Z3X-Team Products 4 05-17-2009 09:15
can i unlock lg kp170 with infinity box plz help? asif_ae Infinity-Box 5 02-20-2009 10:52

 



All times are GMT +1. The time now is 08:39.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.35910 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO