GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-08-2017, 19:55   #16 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Apr 2005
Age: 42
Posts: 40
Member: 136882
Status: Offline
Thanks Meter: 9

Same with other handset. After 1 st day of use IMEI status turns to NG. No solution???
  Reply With Quote
Old 04-08-2017, 20:40   #17 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Apr 2005
Age: 42
Posts: 40
Member: 136882
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Repaired Network again and status OK now. I will wait if it turns again to NG and hopefully will learn what the reason for this phenomenon is .
  Reply With Quote
Old 09-11-2017, 09:08   #18 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2015
Location: IRAN-TABRIIZ
Posts: 831
Member: 2339474
Status: Offline
Sonork: 100.1662352
Thanks Meter: 259
Question

Quote:
Originally Posted by 66nakyoz View Post
Repaired Network again and status OK now. I will wait if it turns again to NG and hopefully will learn what the reason for this phenomenon is .
no anyone solved this problem?
  Reply With Quote
Old 09-13-2017, 19:38   #19 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Apr 2005
Age: 42
Posts: 40
Member: 136882
Status: Offline
Thanks Meter: 9
After 2nd repair handsets work since 3 month'.
Double the repair procedure is the only solution I found...
  Reply With Quote
Old 10-10-2017, 05:17   #20 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 126
Member: 219373
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Repair emy of my g610f after patching certificate it worked. but if i "factory reset" my phone, it comes to the same state "Emergency calls only"

is there any solution ? plz help me!


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-18-2018, 08:15   #21 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2016
Location: bangladesh
Posts: 61
Member: 2538042
Status: Offline
Sonork: 1678421:imran
Thanks Meter: 106
g610f emergency call only solve

TESTED BY ME

THX MS BANGLA

I AM REALLY TRIED HOW TO SOLVE THIS PROBLEM

MUST VBE WATCH THIS VIDEO

IF ANY ONE FACING THIS PROBLEM

http://www.youtube.com/watch?v=5A8BaNOu5UI



  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to imranbd50 For This Useful Post:
Old 05-19-2018, 07:31   #22 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 23
Member: 2173166
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by imranbd50 View Post
TESTED BY ME

THX MS BANGLA

I AM REALLY TRIED HOW TO SOLVE THIS PROBLEM

MUST VBE WATCH THIS VIDEO

IF ANY ONE FACING THIS PROBLEM

http://www.youtube.com/watch?v=5A8BaNOu5UI



thanks its work for me hope it will hepl to other
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 11:57.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23174 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO