GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2017, 00:07   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Age: 37
Posts: 145
Member: 454914
Status: Offline
Thanks Meter: 45
G930A FRP Done!!!


Operation: Reset FRP
Selected model: SM-G930A
Software version: 27.7

Waiting ADB device... Ok
Reading phone info...
Model: SAMSUNG-SM-G930A
Android version: 7.0
Product code: SM2G930AZDAATT
Phone version: G930AUCU4BQA6
PDA version: G930AUCU4BQA6
CSC version: G930AATT4BQA6
CSC country code: USA
CSC sales code: ATT
HW version: REV0.6
Phone SN: R38J10C2G4T
Chip name: MSM8996
Modem board: MSM8996
RF cal date: 2017.01.14
IMEI:
Bypass FRP... Ok
For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset'
Done with Samsung Tool PRO v.27.7
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to rasbilly For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-17-2017, 00:09   #2 (permalink)
No Life Poster
 
TICTAC_M's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ecuador -Andes
Posts: 1,727
Member: 331361
Status: Offline
Thanks Meter: 149
hi.
please, how do you activate adb for it?
  Reply With Quote
Old 03-17-2017, 00:29   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 191
Member: 2511938
Status: Offline
Thanks Meter: 66
Quote:
Originally Posted by TICTAC_M View Post
hi.
please, how do you activate adb for it?
engroot 7.0 bro
flash with odin
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bypassfrp For This Useful Post:
Old 03-17-2017, 00:31   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Age: 37
Posts: 145
Member: 454914
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Search for file (Samsung_G930x_QC_Eng_Boot_Root_v2017) here on gsmhosting. Sorry I don't think I am allowed to put here posts from other products page. Search it here in gsmhosting. Set your phone in to download mode. Flash the downloaded file(Samsung_G930x_QC_Eng_Boot_Root_v2017) on BL. Then Reset FRP with Z3X. Good luck!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rasbilly For This Useful Post:
Old 03-17-2017, 00:36   #5 (permalink)
No Life Poster
 
TICTAC_M's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ecuador -Andes
Posts: 1,727
Member: 331361
Status: Offline
Thanks Meter: 149
Waiting ADB device... Ok
Reading phone info...
Model: SM-G930T
Android version: 7.0
Product code: SM-G930TZKATMB
Phone version: G930TUVU4BQB1
PDA version: G930TUVU4BQB1
CSC version: G930TTMB4BQB1
CSC country code: USA
CSC sales code: TMB
HW version: REV0.6
Phone SN: R28H72FXLAX
Chip name: MSM8996
Modem board: MSM8996
RF cal date: 2016.07.23
IMEI:
Bypass FRP... Ok
For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset'

Done with Samsung Tool PRO v.27.8
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to TICTAC_M For This Useful Post:
Old 03-17-2017, 01:36   #6 (permalink)
No Life Poster
 
GalaxyVibe's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 980
Member: 2577670
Status: Offline
Thanks Meter: 553
Would the phone avoid the warranty?
  Reply With Quote
Old 03-17-2017, 02:13   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2013
Location: El Pais de las Maravillas.
Posts: 344
Member: 1994657
Status: Offline
Thanks Meter: 91
Quote:
Originally Posted by GalaxyVibe View Post
Would the phone avoid the warranty?
NO, you dont have to root device.
  Reply With Quote
Old 03-17-2017, 03:04   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2015
Posts: 545
Member: 2395490
Status: Online
Thanks Meter: 352
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by TICTAC_M View Post
hi.
please, how do you activate adb for it?
Enjoy
Samsung S7 (G930x QC) and S7Edge (G935x QC) Eng Boot Root for 2017 firmwares
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Alexandroid For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-17-2017, 03:50   #9 (permalink)
No Life Poster
 
GalaxyVibe's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 980
Member: 2577670
Status: Offline
Thanks Meter: 553
Quote:
Originally Posted by GalaxyVibe View Post
Would the phone avoid the warranty?
I guess I just got confused. With the word Root in the file: Samsung_G930x_QC_Eng_Boot_Root_v2017
  Reply With Quote
Old 03-17-2017, 05:13   #10 (permalink)
No Life Poster
 
CHANDARAKK's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,589
Member: 930280
Status: Online
Thanks Meter: 788
Quote:
Originally Posted by GalaxyVibe View Post
I guess I just got confused. With the word Root in the file: Samsung_G930x_QC_Eng_Boot_Root_v2017
engroot no knox trip enable usb and accese su for unlock
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to CHANDARAKK For This Useful Post:
Old 03-17-2017, 11:09   #11 (permalink)
No Life Poster
 
GalaxyVibe's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 980
Member: 2577670
Status: Offline
Thanks Meter: 553
Quote:
Originally Posted by CHANDARAKK View Post
engroot no knox trip enable usb and accese su for unlock
Great! It is always good to know
  Reply With Quote
Old 03-20-2017, 19:22   #12 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2013
Location: Havana,Cuba
Posts: 63
Member: 2063322
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Waiting ADB device... Ok
Reading phone info...
Model: SAMSUNG-SM-G930A
Android version: 7.0
Product code: SM2G930AZDAATT
Phone version: G930AUCU4BQA6
PDA version: G930AUCU4BQA6
CSC version: G930AATT4BQA6
CSC country code: USA
CSC sales code: ATT
HW version: REV0.6
Phone SN: R58HA2K766J
Chip name: MSM8996
Modem board: MSM8996
RF cal date: 2016.10.13
IMEI:
Bypass FRP... Ok
For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset'
Done with Samsung Tool PRO v.27.8
  Reply With Quote
Old 04-05-2017, 19:11   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 10
Member: 2571728
Status: Offline
Thanks Meter: 0
<ID:0/005> Added!!
<ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1203)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> FAIL! SHA256 is invalid
  Reply With Quote
Old 04-10-2017, 12:26   #14 (permalink)
No Life Poster
 
shahzaadbutt's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Pakistan
Age: 38
Posts: 4,626
Member: 123458
Status: Online
Sonork: 100.1594535
Thanks Meter: 2,553
Quote:
Originally Posted by Killagain View Post
<ID:0/005> Added!!
<ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1203)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> FAIL! SHA256 is invalid
i get the same problem, any solution?
  Reply With Quote
Old 04-28-2017, 19:38   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
Member: 1786633
Status: Offline
Thanks Meter: 0
You have to use modified odin v3.12
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 07:29.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41164 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO