GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-16-2017, 20:36   #1 (permalink)
Freak Poster
 
nsns285's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: LEBANON
Age: 35
Posts: 429
Member: 80869
Status: Offline
Sonork: 100.1638021
Thanks Meter: 93
G930a Read Codes via credits but not done


Checking Login and Password... OK
Ballance: 50 crd.
Waiting ADB device... OK
Reading phone info...
Model: SAMSUNG-SM-G930A
Android version: 6.0.1
Product code: SM-G930AZDAATT
Phone version: G930AUCS4APK1
PDA version: G930AUCS4APK1
CSC version: G930AATT4APK1
CSC country code: USA
CSC sales code: ATT
HW version: REV0.6
Phone SN: R38H20JML6M
Chip name: MSM8996
Modem board: MSM8996
Security patch: 2016-11-01
RF cal date: 2016.02.20
IMEI:
Initialization zTool... OK
Running zTool, please wait...
Start... OK
Initialization... OK
Generate and check client proof... OK
Verify proof by client... OK
Reading data from phone... OK
Searching Ramdump interface... COM13 detected
Reading data from phone... OK
Calculating... OK
Searching server... OK
Waiting for server answer... OK
Freeze code: 27248397
NET lock: 46473738
SUB lock: 00000000
SP lock: 00000000
CP lock: 00000000
For check lock status: *#7465625#

Done with Samsung Tool PRO v.28.7.2

still ask for code


Freeze code: 27248397
NET lock: 46473738
SUB lock: 00000000
i try with all code
  Reply With Quote
Old 07-16-2017, 21:28   #2 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 19,452
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 169,540
Quote:
Originally Posted by nsns285 View Post
Checking Login and Password... OK
Ballance: 50 crd.
Waiting ADB device... OK
Reading phone info...
Model: SAMSUNG-SM-G930A
Android version: 6.0.1
Product code: SM-G930AZDAATT
Phone version: G930AUCS4APK1
PDA version: G930AUCS4APK1
CSC version: G930AATT4APK1
CSC country code: USA
CSC sales code: ATT
HW version: REV0.6
Phone SN: R38H20JML6M
Chip name: MSM8996
Modem board: MSM8996
Security patch: 2016-11-01
RF cal date: 2016.02.20
IMEI:
Initialization zTool... OK
Running zTool, please wait...
Start... OK
Initialization... OK
Generate and check client proof... OK
Verify proof by client... OK
Reading data from phone... OK
Searching Ramdump interface... COM13 detected
Reading data from phone... OK
Calculating... OK
Searching server... OK
Waiting for server answer... OK
Freeze code: 27248397
NET lock: 46473738
SUB lock: 00000000
SP lock: 00000000
CP lock: 00000000
For check lock status: *#7465625#

Done with Samsung Tool PRO v.28.7.2

still ask for code


Freeze code: 27248397
NET lock: 46473738
SUB lock: 00000000
i try with all code
ask what code? show photo
  Reply With Quote
Old 07-16-2017, 21:35   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 65
Member: 2279699
Status: Offline
Thanks Meter: 23
still ask for code?

yes I know why is asking for code for sure this phone is original tmobile people are trying to flash another software on their device to unlock tmobile device

read code by server is flawless not error
  Reply With Quote
Old 07-16-2017, 21:40   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2015
Location: Russia
Posts: 238
Member: 2381134
Status: Offline
Thanks Meter: 105
Quote:
Originally Posted by thejmf View Post
yes I know why is asking for code for sure this phone is original tmobile people are trying to flash another software on their device to unlock tmobile device

read code by server is flawless not error
Agreed 100%... just by flashing non tmobile rom people thing it might take code... gone are the ways to manipulate samsung
  Reply With Quote
Old 07-17-2017, 00:00   #5 (permalink)
Freak Poster
 
nsns285's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: LEBANON
Age: 35
Posts: 429
Member: 80869
Status: Offline
Sonork: 100.1638021
Thanks Meter: 93
the phone is g930a
and the softweyr is g930a
Attached Images
File Type: jpg IMG_2264.jpg (564.4 KB, 41 views)
  Reply With Quote
Old 07-17-2017, 10:46   #6 (permalink)
Freak Poster
 
nsns285's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: LEBANON
Age: 35
Posts: 429
Member: 80869
Status: Offline
Sonork: 100.1638021
Thanks Meter: 93
Quote:
Originally Posted by thejmf View Post
yes I know why is asking for code for sure this phone is original tmobile people are trying to flash another software on their device to unlock tmobile device

read code by server is flawless not error
maybe kid like you can do that
Attached Images
File Type: jpg IMG_2272.jpg (719.8 KB, 38 views)
File Type: jpg IMG_2271.jpg (657.7 KB, 27 views)
  Reply With Quote
Old 07-17-2017, 21:08   #7 (permalink)
Freak Poster
 
nsns285's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: LEBANON
Age: 35
Posts: 429
Member: 80869
Status: Offline
Sonork: 100.1638021
Thanks Meter: 93
still wating .......
  Reply With Quote
Old 07-17-2017, 22:01   #8 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 19,452
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 169,540
Quote:
Originally Posted by nsns285 View Post
still wating .......
if software show you codes, then this codes 100% correct.
search problem in your phone.
  Reply With Quote
Old 07-18-2017, 00:00   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 583
Member: 482218
Status: Offline
Thanks Meter: 72
dial #7465625*638*# and it will ask network code. if it does not accept it then enter unfreeze code and after that enter network code. if still does not work, there is some kind of issue there.
  Reply With Quote
Old 07-18-2017, 09:31   #10 (permalink)
Freak Poster
 
nsns285's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: LEBANON
Age: 35
Posts: 429
Member: 80869
Status: Offline
Sonork: 100.1638021
Thanks Meter: 93
Quote:
Originally Posted by el_venga View Post
dial #7465625*638*# and it will ask network code. if it does not accept it then enter unfreeze code and after that enter network code. if still does not work, there is some kind of issue there.
thanks pro it work have good day
  Reply With Quote
Old 07-20-2017, 01:24   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2004
Location: in Test Mode
Posts: 699
Member: 92260
Status: Offline
Thanks Meter: 347
Merely judging it from what the log shows, it does appear that he has a real ATT version, unless someone changed both the product code AND sales code.

Model: SAMSUNG-SM-G930A
Android version: 6.0.1
Product code: SM-G930AZDAATT
Phone version: G930AUCS4APK1
PDA version: G930AUCS4APK1
CSC version: G930AATT4APK1
CSC country code: USA
CSC sales code: ATT

Someone wrote that flashing it with QB6 firmware it should work.
Also don't flash it with Eng-Boot, just leave it on stock.

I haven't seen this work for a long time #7465625*638*#

Last edited by BillA; 07-20-2017 at 01:30.
  Reply With Quote
Old 07-20-2017, 02:42   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 193
Member: 2511938
Status: Offline
Thanks Meter: 66
yes need flash stock boot firmware
engboot z3x can't read code
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:50.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37608 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO