GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-26-2017, 19:10   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 18
Member: 2695168
Status: Offline
Thanks Meter: 6
G930F, G935F - double IMEI in "Repair"?


This might be an old question but still - why is there IMEI and IMEI 2 lines in Repair tab for G930F/G935F?
I've heard that right now IMEI repair is not supported for these phone but why are there 2 IMEIs?
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 01:10   #2 (permalink)
No Life Poster
 
GalaxyVibe's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 1,153
Member: 2577670
Status: Offline
Thanks Meter: 838
Quote:
Originally Posted by watevah View Post
This might be an old question but still - why is there IMEI and IMEI 2 lines in Repair tab for G930F/G935F?
I've heard that right now IMEI repair is not supported for these phone but why are there 2 IMEIs?
Maybe for the DUOS version G935FD which supports two SIM cards
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 01:26   #3 (permalink)
No Life Poster
 
CHANDARAKK's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3,425
Member: 930280
Status: Offline
Thanks Meter: 1,167
Quote:
Originally Posted by watevah View Post
This might be an old question but still - why is there IMEI and IMEI 2 lines in Repair tab for G930F/G935F?
I've heard that right now IMEI repair is not supported for these phone but why are there 2 IMEIs?
u can convert from single sim to use dual sim
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to CHANDARAKK For This Useful Post:
Old 03-27-2017, 02:05   #4 (permalink)
No Life Poster
 
GalaxyVibe's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 1,153
Member: 2577670
Status: Offline
Thanks Meter: 838
Quote:
Originally Posted by CHANDARAKK View Post
u can convert from single sim to use dual sim
I heard about that. But would you have to install a new SIM card reader or the all the phones come with the extra SIM card slot?
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 02:34   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 334
Member: 1420095
Status: Offline
Thanks Meter: 203
Second sim slot is the same as where the memory card.. so if u use the second sim slot, u have to remove the memory card.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to himig_natin For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-27-2017, 03:23   #6 (permalink)
No Life Poster
 
GalaxyVibe's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 1,153
Member: 2577670
Status: Offline
Thanks Meter: 838
Quote:
Originally Posted by himig_natin View Post
Second sim slot is the same as where the memory card.. so if u use the second sim slot, u have to remove the memory card.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Wow, that is very interesting. Thanks for the clarification.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GalaxyVibe For This Useful Post:
Old 03-27-2017, 03:25   #7 (permalink)
No Life Poster
 
GalaxyVibe's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 1,153
Member: 2577670
Status: Offline
Thanks Meter: 838
So is it possible to use two SIM cards on a G935T or G935A??
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 07:04   #8 (permalink)
No Life Poster
 
CHANDARAKK's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3,425
Member: 930280
Status: Offline
Thanks Meter: 1,167
Quote:
Originally Posted by GalaxyVibe View Post
So is it possible to use two SIM cards on a G935T or G935A??
no u can not on att and tmobile
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 07:45   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 32
Posts: 24,710
Member: 399832
Status: Offline
Sonork: Faheem Anjum
Thanks Meter: 23,915
Donate money to this user
only possible G935F Also Note 7
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 08:11   #10 (permalink)
Freak Poster
 
muhammad.arif09's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Micro world
Posts: 368
Member: 1951379
Status: Offline
Sonork: 100.1647567
Thanks Meter: 140
Donate money to this user
How to Done G935F convert to G935FD ???
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 12:01   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 18
Member: 2695168
Status: Offline
Thanks Meter: 6
It converts to dual sim, yeah. But if I just want to repair imei in G930F which is single sim and want to keep it that way? just ticking the first IMEI checkbox and leaving the other one empty still converts it to dual sim. Is that a bug or something?
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 12:13   #12 (permalink)
No Life Poster
 
GalaxyVibe's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 1,153
Member: 2577670
Status: Offline
Thanks Meter: 838
Quote:
Originally Posted by watevah View Post
It converts to dual sim, yeah. But if I just want to repair imei in G930F which is single sim and want to keep it that way? just ticking the first IMEI checkbox and leaving the other one empty still converts it to dual sim. Is that a bug or something?
Have you tried different version of Samsung Tools PRO like v27.7 ?
  Reply With Quote
Old 03-27-2017, 12:18   #13 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 21,543
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 178,322
Quote:
Originally Posted by watevah View Post
This might be an old question but still - why is there IMEI and IMEI 2 lines in Repair tab for G930F/G935F?
I've heard that right now IMEI repair is not supported for these phone but why are there 2 IMEIs?
second imei repair option exist only for duos.
if you have 1sim, just use 1st imei repair.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to blang For This Useful Post:
Old 03-27-2017, 15:02   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 18
Member: 2695168
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by GalaxyVibe View Post
Have you tried different version of Samsung Tools PRO like v27.7 ?
Nope, only 27.8 but will try.

Quote:
Originally Posted by blang View Post
second imei repair option exist only for duos.
if you have 1sim, just use 1st imei repair.
Okay, thanks.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to watevah For This Useful Post:
Old 03-27-2017, 21:02   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 18
Member: 2695168
Status: Offline
Thanks Meter: 6
On 28.9 after IMEI repair it's all good and new IMEI is written but as soon as I patch certificate - I get a SIM Count mismatch in the phone itself and after a reboot the phone gets converted to dual sim with second IMEI = 000000000000 (null).
Am I doing something wrong or it's just G930F is not fully supported by Z3X box yet?
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to watevah For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:45.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39205 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO