GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2016, 16:11   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Location: United States
Posts: 325
Member: 2146046
Status: Offline
Thanks Meter: 57
Question How to unlock LG V10 H900??


Hello,

How can I unlock my LG V10 H900 for AT&T? Unlock option not available for that model in LG Tool. I have phone in hand. Rooted and no FRP Lock.

Thanks!
  Reply With Quote
Old 07-08-2016, 12:19   #2 (permalink)
Product Supporter
 
andrew_tm's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 5,970
Member: 445973
Status: Offline
Thanks Meter: 2,812
Unlock not possible.

--
  Reply With Quote
Old 07-09-2016, 00:43   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2014
Location: Seattle, Wa
Posts: 53
Member: 2117969
Status: Offline
Thanks Meter: 5
try using d859 Or other models and others. it worked for me with H900 on 4 diffrent phones
  Reply With Quote
Old 08-25-2016, 00:00   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 33
Member: 2487860
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by gijoe4sho View Post
try using d859 Or other models and others. it worked for me with H900 on 4 diffrent phones
so you direct unlocked the H900 using D859? did you use other models too ....and which ones? do you need to have the H900 rooted for the direct unlock to work?

oh and I have Z3X box and octoplus .

thanks
  Reply With Quote
Old 08-25-2016, 07:17   #5 (permalink)
Freak Poster
 
CloseCOder's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Los Angeles
Age: 23
Posts: 149
Member: 2400231
Status: Offline
Thanks Meter: 73
I selected D859 and somehow it works. Tested on 3 H900 that i have done this week. No side effects or anything bad
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to CloseCOder For This Useful Post:
Old 08-25-2016, 19:45   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 33
Member: 2487860
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by CloseCOder View Post
I selected D859 and somehow it works. Tested on 3 H900 that i have done this week. No side effects or anything bad
ok cool thanks I will try that
  Reply With Quote
Old 08-30-2016, 22:17   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Location: United States
Posts: 325
Member: 2146046
Status: Offline
Thanks Meter: 57
Quote:
Originally Posted by gijoe4sho View Post
try using d859 Or other models and others. it worked for me with H900 on 4 diffrent phones
What firmware version was your H900 on when you unlocked it?? Did you have to root it??

Has anyone else had success unlocking the phone like this?

Can you unlock the H900 by using D859 Model ?? Any one else try this??
  Reply With Quote
Old 08-31-2016, 12:53   #8 (permalink)
Product Supporter
 
andrew_tm's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 5,970
Member: 445973
Status: Offline
Thanks Meter: 2,812
Quote:
Originally Posted by GTrader View Post
What firmware version was your H900 on when you unlocked it?? Did you have to root it??

Has anyone else had success unlocking the phone like this?

Can you unlock the H900 by using D859 Model ?? Any one else try this??
I think this not work. User try and software show successfully report but H900 use other lock type.

--
  Reply With Quote
Old 01-25-2017, 09:57   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 67
Member: 2173569
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Boom BOOM update by one &only the King of Unlocking Z3x box. Lg v10 H900 Unlock Z3x lgtool .
  Reply With Quote
Old 08-03-2017, 01:36   #10 (permalink)
No Life Poster
 
..::alexis::..'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ukraine
Posts: 961
Member: 289200
Status: Offline
Thanks Meter: 219
Working good

Code:
Mode: Emergency
Model: H900
Read info...
Model name: LG-H900
Software verion: H90021z
Android verion: 6.0
Target operator: ATT
Target country: US
IMEI: 3530740720xxxxx
Elapsed: 5 secs. --> (v9.38)
Code:
Mode: Normal
Model: LGH900AT
Build version:  Feb 21 201710:50:02Dec 25 201623:00:00LGH900AT
SW Version: MPSS.BO.2.5.c10.1-00024-M8992FAAAANAZM-1.56599.1.82359.1
IMEI: 3530740720xxxx-x
IMEI2: 00000000000000-0
BlueTooth Address: 00:00:01:02:26:00
Phone Code: 
Elapsed: 1 secs. --> (v9.38)
 
Direct unlock
Working with security zone
Checking phone at COM19
Reboot phone
Phone detected!
Repair IMEI...
Search LG Modem port...
Detected LG Modem port at COM18
Reboot phone
Done
Elapsed: 75 secs. --> (v9.38)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ..::alexis::.. For This Useful Post:
Old 08-03-2017, 02:03   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Age: 46
Posts: 181
Member: 120273
Status: Offline
Thanks Meter: 16
I wonder if this would work for a H901 ? (tmobile) I doubt it
  Reply With Quote
Old 08-07-2017, 21:10   #12 (permalink)
Product Supporter
 
andrew_tm's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 5,970
Member: 445973
Status: Offline
Thanks Meter: 2,812
Quote:
Originally Posted by Araltd View Post
I wonder if this would work for a H901 ? (tmobile) I doubt it
No. Different security.

--
  Reply With Quote
Old 08-24-2017, 08:19   #13 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Aug 2013
Location: Uruguay
Posts: 46
Member: 2003494
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by GTrader View Post
Hello,

How can I unlock my LG V10 H900 for AT&T? Unlock option not available for that model in LG Tool. I have phone in hand. Rooted and no FRP Lock.

Thanks!
hi bro, i have a problem with h900: need lg h900 v10 full dump
can you helpme with that?
  Reply With Quote
Old 10-12-2017, 23:33   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Member: 2767460
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Question lg v10 H900 partial unlock

I took my H900 to the Philippines and paid a phone shop 500 pesos ($10) to unlock my phone, and they did it. Worked on Globe and Smart after that. They used an octopusbox or octoplus, not sure which.

Then a day later AT&T finally emailed me the legit unlock code. (oof)

The problem is, tethering didn't get unlocked. And now it won't prompt me for the unlock code, so I can't enter it. I'm back in the states and tethering works on AT&T, but I'd like it fully unlocked everywhere.

What can I do? Can I revert somehow and then use the factory unlock code? Or is there a way to unlock the tethering separately now?

Sorry I'm a noob, so please be explicit..... Once I did install all the tools to put a custom ROM on a Chinese market HTC, but just bricked it (it wasn't going to work anyway, I just didn't know any better)

Last edited by octhed; 10-12-2017 at 23:40.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:35.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36601 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO