GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2019, 21:38   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 794
Member: 14423
Status: Offline
Thanks Meter: 13
J7 Pro after update to Oreo touch doesn't work


J7 pro J730f after update to android 8.0.1 touch doesn't work. after downgraded to android 7 problem solved but after a few hours it updates it self to Oreo again and touch stops working again.

Any solution to fix this touch issue on android 8 or a way to stop automatic updates to stay on android 7 ?????
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 22:40   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 460
Member: 2802156
Status: Offline
Thanks Meter: 135
in developer options there is an option to turn off auto updates

also some sell touch fix solution
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 22:41   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 794
Member: 14423
Status: Offline
Thanks Meter: 13
I tried this option but still updates itself
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 23:17   #4 (permalink)
No Life Poster
 
kachman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Cheap unlocks on gsmzambia.com
Age: 30
Posts: 1,438
Member: 272581
Status: Offline
Thanks Meter: 98
you need to flash touch fix via twrp
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 08:56   #5 (permalink)
No Life Poster
 
helpo's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: tripoli,libya
Age: 31
Posts: 1,294
Member: 2175357
Status: Offline
Sonork: QQ:2157039171
Thanks Meter: 363
First if frp on and oem on you must turn it off

Sent from my INE-LX1 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 08:57   #6 (permalink)
No Life Poster
 
helpo's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: tripoli,libya
Age: 31
Posts: 1,294
Member: 2175357
Status: Offline
Sonork: QQ:2157039171
Thanks Meter: 363
Then flash combination u6 rest frp after that flash factory version 7 u6 done

Sent from my INE-LX1 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 09:00   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Mobile_Spot1's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: RAWALPINDI
Age: 34
Posts: 199
Member: 951666
Status: Offline
Thanks Meter: 51
Same problem here ... Is there any solution to stop auto update to Oreo ...
??????????
how can we stop auto update in J7 pro...
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 10:05   #8 (permalink)
No Life Poster
 
helpo's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: tripoli,libya
Age: 31
Posts: 1,294
Member: 2175357
Status: Offline
Sonork: QQ:2157039171
Thanks Meter: 363
Quote:
Originally Posted by Mobile_Spot1 View Post
Same problem here ... Is there any solution to stop auto update to Oreo ...

??????????

how can we stop auto update in J7 pro...
If customer come to to you with touch stop. Fix as i mentioned.. Then flash v 8

Sent from my INE-LX1 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 10:20   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 794
Member: 14423
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by helpo View Post
If customer come to to you with touch stop. Fix as i mentioned.. Then flash v 8

Sent from my INE-LX1 using Tapatalk
There is no u6 firmware the latest is U3.

Please can you explain more ?
  Reply With Quote
Old 01-14-2019, 00:10   #10 (permalink)
No Life Poster
 
helpo's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: tripoli,libya
Age: 31
Posts: 1,294
Member: 2175357
Status: Offline
Sonork: QQ:2157039171
Thanks Meter: 363
If u have j730f u3 stopped touch after ota update

And u have frp. On oem on

Just flash combination u3 then reat frp and flash after that firmware u3 v 7.0

And if customer need v. 8.0.0 u can can flash it



Sent from my INE-LX1 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-14-2019, 00:11   #11 (permalink)
No Life Poster
 
helpo's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: tripoli,libya
Age: 31
Posts: 1,294
Member: 2175357
Status: Offline
Sonork: QQ:2157039171
Thanks Meter: 363
Quote:
Originally Posted by basim View Post
There is no u6 firmware the latest is U3.



Please can you explain more ?
We don't talk here about j701 u6

Sent from my INE-LX1 using Tapatalk
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:55.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32598 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO