GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-31-2008, 14:00   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: pattaya, Thailand
Age: 41
Posts: 333
Member: 201888
Status: Offline
Thanks Meter: 61
Please Fix this


When I add Thai lang. to my telephone.
Not complet
Can see my picture
Before I use China Editer V 2.2 it cann't fix this.
Now, I update to v. 2.3.1 but same problem.
Fix it plz.
Attached Images
File Type: jpg 31082008015.jpg (92.0 KB, 27 views)
 
Old 08-31-2008, 17:17   #2 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 21,087
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 176,856
Quote:
Originally Posted by mwmobile2 View Post
When I add Thai lang. to my telephone.
Not complet
Can see my picture
Before I use China Editer V 2.2 it cann't fix this.
Now, I update to v. 2.3.1 but same problem.
Fix it plz.
Now not posible fix this.
May be later.
 
Old 09-01-2008, 05:13   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: pattaya, Thailand
Age: 41
Posts: 333
Member: 201888
Status: Offline
Thanks Meter: 61
Sir , please update for fix.
I wait.
When i change to Thai lang my customer donn't happy.
Update plz.
Thanks.
 
Old 09-01-2008, 08:55   #4 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 21,087
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 176,856
Quote:
Originally Posted by mwmobile2 View Post
Sir , please update for fix.
I wait.
When i change to Thai lang my customer donn't happy.
Update plz.
Thanks.
Update not help you. Now not posible fix this. Not exist solution.
Need wait. How long i don't know.
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please Fix This Bug ahmedksal MT-BOX 4 02-04-2007 06:23
Please fix this bug systemworm Cruiser Suite 4 01-06-2007 06:35
Box/SmartCard not found - can you please fix this!? James_S UST Pro II 10 12-26-2006 12:55
Please FIX this file on support site D800_27_e-Plus+.zip ChouChou UST Pro II 0 06-05-2006 19:04
Cruiser please Fix This Zaihtam Cruiser Suite 2 10-30-2005 11:43

 



All times are GMT +1. The time now is 15:13.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27255 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO