GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2019, 16:42   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 58
Member: 2820895
Status: Offline
Thanks Meter: 24
SM-G935T not registered on network [Answered]


I unlock g935t T-mobile networking with z3x.
It was working,but now when i try to make a call it give me massage with " not registered on network
1.Imei is clean
2.this photo for *#0011#

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 19:46   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 836
Member: 2444830
Status: Offline
Thanks Meter: 145
Donate money to this user
Flash latest firmware and install another active sim and see...

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 19:49   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 836
Member: 2444830
Status: Offline
Thanks Meter: 145
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Abu_Adam View Post
I unlock g935t T-mobile networking with z3x.
It was working,but now when i try to make a call it give me massage with " not registered on network
1.Imei is clean
2.this photo for *#0011#

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Also called your carrier to see if simcard is block, like I said in previous post try another working active simcard and check

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 20:46   #4 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 58
Member: 2820895
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Quote:
Originally Posted by JT man View Post
Flash latest firmware and install another active sim and see...

Sent from my SM-N960U using Tapatalk


Still same


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 20:56   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 836
Member: 2444830
Status: Offline
Thanks Meter: 145
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Abu_Adam View Post
Still same


Sent from my iPhone using Tapatalk
What did you exactly do, details please??, post your unlock log here too

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 20:59   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 58
Member: 2820895
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Quote:
Originally Posted by JT man View Post
What did you exactly do, details please, plus where's your log?

Sent from my SM-N960U using Tapatalk


I just flash with latest version bu Odin and try with another sim card
Do you want to flash it again and post it


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 21:02   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 836
Member: 2444830
Status: Offline
Thanks Meter: 145
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Abu_Adam View Post
I just flash with latest version bu Odin and try with another sim card
Do you want to flash it again and post it


Sent from my iPhone using Tapatalk
First thing first, post your unlock log...

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 21:05   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 58
Member: 2820895
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Itís for one month ago. It was working
I think (not sure) after update this problem happened



Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 21:18   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 836
Member: 2444830
Status: Offline
Thanks Meter: 145
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Abu_Adam View Post
Itís for one month ago. It was working
I think (not sure) after update this problem happened



Sent from my iPhone using Tapatalk
So let me see if I understand you correctly, you said 1 month ago you Unlocked with Z3x( you still have to provide unlock log) and it work for 1 month and now it stop working??

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 21:20   #10 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 58
Member: 2820895
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Quote:
Originally Posted by JT man View Post
So let me see if I understand you correctly, you said 1 month ago you Unlocked with Z3x( you still have to provide unlock log) and it work for 1 month and now it stop working??

Sent from my SM-N960U using Tapatalk


Yes exactly
But how can i provide unlock log?


Sent from my iPhone using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-14-2019, 21:31   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 836
Member: 2444830
Status: Offline
Thanks Meter: 145
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Abu_Adam View Post
Yes exactly
But how can i provide unlock log?


Sent from my iPhone using Tapatalk
I noticed your final imei cert fail on the pic you posted

Flash combination and see, post the firmware name what you flash to the phone ?

Post screen shot of software information in settings too




Sent from my SM-N960U using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-15-2019, 01:44   #12 (permalink)
No Life Poster
 
xerraco's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: RVIII
Posts: 10,036
Member: 890926
Status: Offline
Thanks Meter: 1,603
IMEI CERT must PASS so you can use phone. Try flasing the original fw it had,

Br,
xerraco
  Reply With Quote
Old 03-15-2019, 17:32   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 394
Member: 2592628
Status: Offline
Thanks Meter: 192
Donate money to this user
lol all that troubleshooting and it took soo many posts for someone to see cert is fail.
  Reply With Quote
Old 03-15-2019, 22:20   #14 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 58
Member: 2820895
Status: Offline
Thanks Meter: 24
This pic after combination

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:31.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40463 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO