GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-08-2009, 10:23   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Vietnam
Age: 45
Posts: 1,485
Member: 149256
Status: Offline
Thanks Meter: 281
Support site has problem or what?


I can't see full page of support site, so i can't download any file too(I seem to be lop-sided to the left)
anyone have this problem like me?
Attached Images
File Type: jpg z3xsite.JPG (68.7 KB, 15 views)
  Reply With Quote
Old 04-08-2009, 11:42   #2 (permalink)
Product Supporter
 
fishMD's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Ukraine, WildWest
Age: 35
Posts: 133
Member: 407231
Status: Offline
Thanks Meter: 464
http://z3x-team.com/forum/topic.php?post=2924#post2924
  Reply With Quote
Old 04-08-2009, 12:43   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Vietnam
Age: 45
Posts: 1,485
Member: 149256
Status: Offline
Thanks Meter: 281
Quote:
Originally Posted by fishMD View Post
Where is the scroll bar?
  Reply With Quote
Old 04-08-2009, 12:44   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Vietnam
Age: 45
Posts: 1,485
Member: 149256
Status: Offline
Thanks Meter: 281
sorry...double post.

Last edited by trieubk; 04-08-2009 at 12:51.
  Reply With Quote
Old 04-08-2009, 21:42   #5 (permalink)
Product Supporter
 
fishMD's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Ukraine, WildWest
Age: 35
Posts: 133
Member: 407231
Status: Offline
Thanks Meter: 464
So I can't find IE6, in IE7 working perfect!
Maybe update you'r brouser? =)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fishMD For This Useful Post:
Old 04-09-2009, 11:58   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Vietnam
Age: 45
Posts: 1,485
Member: 149256
Status: Offline
Thanks Meter: 281
After Updating to IE7, support site works fine.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
installation problem is this a hardware box problem or what??? Unlockemall UST Pro II 13 10-25-2008 22:02
Is 707SC2_BOOTFILES.zip of Support Site 1.2? , or is it 1.3? tkhs1157 UST Pro II 3 11-16-2007 13:14
D900i_25 flash file in support area has problem shayan744 UST Pro II 8 08-08-2007 09:23
D800 or T809 Cable Problem ??? or what? JammerTwo UST Pro II 3 04-17-2007 06:53
The install file of Cruiser 8.0 from the support zone has problem, can unload again? sim1 Cruiser Suite 8 01-16-2006 13:01

 



All times are GMT +1. The time now is 23:05.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29054 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO